Facebook Pixel Sportdog.gr | Το ντέρμπι ήταν σε εξέλιξη και ο Μολέντο πήγε στα αποδυτήρια - Έξαλλος ο Ουζουνίδης!
| 2017-11-19 20:20:00

Το ντέρμπι ήταν σε εξέλιξη και ο Μολέντο πήγε στα αποδυτήρια - Έξαλλος ο Ουζουνίδης!

Sportdog Team
Το ντέρμπι ήταν σε εξέλιξη και ο Μολέντο πήγε στα αποδυτήρια - Έξαλλος ο Ουζουνίδης!

Ο Παναθηναϊκός έπαιζε με 10 παίκτες μέχρι να γίνει η αναγκαστική αλλαγή.

‘Ένα απίστευτο σκηνικό, το οποίο δεν βλέπουμε συχνά σε ντέρμπι, εξελίχθηκε στο 30λεπτο της αναμέτρησης ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, μετά τον τραυματισμό του Μολέντο, σε σύγκρουση με τον Βράνιες.

Ο Βραζιλιάνος στόπερ του Παναθηναϊκού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό τιμ του Τριφυλλιού και αμέσως μετά έφυγε… σφαίρα για τα αποδυτήρια, χωρίς όμως να ενημερώσει κάποιος τον Μαρίνο Ουζουνίδη!

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού βλέποντας τον Μολέντο να φεύγει για τα αποδυτήρια και την ομάδα του να μένει με 10 παίκτες, χωρίς μάλιστα να τον έχει ενημερώσει κανείς για τον λόγο, έγινε έξαλλος και έβαλε τις φωνές στους συνεργάτες του.

Τελικά, ο έμπειρος στόπερ και σκόρερ για το 1-0, δεν κατάφερε να επιστρέψει (ζαλιζόταν και του έγιναν ράμματα) και έγινε αλλαγή στο 37’, όταν ο Κουτρουμπής πέρασε στο γήπεδο και έτσι αποκαταστάθηκε η αριθμητική ανισορροπία.

Ο Ουζουνίδης ωστόσο είχε τα νεύρα του, καθώς ο Παναθηναϊκός έμεινε με παίκτη λιγότερο και δέχθηκε πίεση για αρκετή ώρα από την ΑΕΚ, χωρίς ο ίδιος να ξέρει τι ακριβώς συνέβη με τον Μολέντο!!!  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags