Facebook Pixel Ο Κώστας Μιαούλης μίλησε στο Sportdog.gr για το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ
| 2017-11-20 08:50:00

Αποκάλυψη Λιβάγια: «Υπάρχει σχέδιο εναντίον μου, αλλά και για τον Αραούχο» - Κριτική σε Χιμένεθ (BINTEO)

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Αποκάλυψη Λιβάγια: «Υπάρχει σχέδιο εναντίον μου, αλλά και για τον Αραούχο» - Κριτική σε Χιμένεθ (BINTEO)

Φωτιά ο Κώστας Μιαούλης στην κάμερα του Sportdog.

Μπορεί να έδειχνε αδύναμη να βγάλει αντίδραση κόντρα στον Παναθηναϊκό, η ΑΕΚ όμως κατάφερε και βρήκε τη λύση στη Λεωφόρο από την οποία απέδρασε με τον βαθμό της ισοπαλίας το βράδυ της Κυριακής. Χάρη στο γκολ του Μάρκο Λιβάγια ύστερα από μαγική μπαλιά του Αστρίτ Αϊντάρεβιτς. Ποια γεύση αφήνει το αθηναϊκό ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής;

Ο Κώστας Μιαούλης μιλάει στην κάμερα του Sportdog.gr και αναλύει τα συμπεράσματα που έβγαλε από την αναμέτρηση Παναθηναϊκός-ΑΕΚ. Ο δημοσιογράφος και παραγωγός του ΣΠΟΡ FM υποστήριξε, ότι «η Ένωση εύκολα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα». Έθεσε όμως μία βασική παράμετρο προκειμένου ο Δικέφαλος, οι παίκτες και πρώτα απ' όλους ο Μανόλο Χιμένεθ πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη.

Ο συνάδελφος αποκάλυψε τι του δήλωσε ο Μάρκο Λιβάγια μετά τη λήξη της αναμέτρησης για το «σχέδιο» που υπάρχει εις βάρος του ίδιου και του Σέρχιο Αραούχο από τις αντίπαλες ομάδες. Ο Κροάτης του έδωσε αφοπλιστική απάντηση, η οποία αξίζει να ακουστεί.

Στο τέλος ο Κώστας Μιαούλης χαρακτήρισε απαράδεκτη τη χειρονομία του Μανόλο Χιμένεθ. «Δεν ταιριάζει στο ήθος του» υπογράμμισε στην απολαυστική συνέντευξη που μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο:
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags