Facebook Pixel Sportdog.gr | Παικταράς του ΠΑΟ στη γύρα για καλό συμβόλαιο και λεφτά στο τριφύλλι - Που «πάει» από Ελλάδα
| 2017-11-22 10:15:00

Παικταράς του ΠΑΟ στη γύρα για καλό συμβόλαιο και λεφτά στο τριφύλλι - Που «πάει» από Ελλάδα

Sportdog Team
Παικταράς του ΠΑΟ στη γύρα για καλό συμβόλαιο και λεφτά στο τριφύλλι - Που «πάει» από Ελλάδα

Θέλει μεταγραφή, αλλά να γεμίσει και τα ταμεία!

Ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση αναφορικά με τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου, κάτι που σημαίνει ότι η πώληση παικτών τον προσεχή Ιανουάριο είναι μονόδρομος προκειμένου η ομάδα να σταθεροποιηθεί και να αποφύγει το «κραχ».

Ένα από τα κύρια περιουσιακά στοιχεία των Πρασίνων είναι ο Ροντρίγκο Μολέντο, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, «ψάχνεται» για ένα καλύτερο συμβόλαιο.

Οι οικονομικές απολαβές είναι ο Νο.1 παράγοντας που θα συντελέσει στην απόφαση του Βραζιλιάνου για το μέλλον του, αφού φέρεται αποφασισμένος να πάει εκεί όπου θα του δώσουν περισσότερα.

Τις τελευταίες ημέρες, ρεπορτάζ από την πατρίδα του παίκτη αναφέρουν ότι η Ιντερνασιονάλ σκοπεύει να μπει ξανά στο παιχνίδι της απόκτησής του (την είχε απασχολήσει και το περασμένο καλοκαίρι), ωστόσο η βραζιλιάνικη ομάδα δεν αποτελεί την πρώτη επιλογή του παίκτη.

Όπως προαναφέραμε, ο Μολέντο ψάχνει το υψηλότερο δυνατό συμβόλαιο, κάτι που δύσκολα θα βρει στην χώρα του, συνεπώς ο επαναπατρισμός δεν είναι προτεραιότητά του αυτή την στιγμή. 

Εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι το μέλλον του 30χρονου αμυντικού είναι μακριά από τον Παναθηναϊκό, αφού το τρέχον συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2018 και με δεδομένη την οικονομική κατάσταση του συλλόγου, η επέκταση της συνεργασίας θεωρείται αδύνατη.

Το θετικό της υπόθεσης για το Τριφύλλι είναι ότι ο Μολέντο, σύμφωνα με πληροφορίες, θέλει να βάλει πλάτη για να βοηθήσει την ομάδα και προτιμά να πωληθεί, ώστε να μπουν χρήματα στα ταμεία της, παρά να υπογράψει κάπου ως ελεύθερος.

Δεν αποκλείεται, πάντως, και το ενδεχόμενο οι Πράσινοι να χάσουν τον παίκτη από άμεσο ανταγωνιστή τους, αφού όπως σας έχουμε ενημερώσει στο παρελθόν, ο Βραζιλιάνος αρέσει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και ίσως υπάρξουν εξελίξεις άμεσα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags