Facebook Pixel Sportdog.gr | Πέρασε στα... πέναλτι η Τσέλσι, άλμα πρόκρισης για ΤΣΣΚΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2017-11-22 20:54:00

Πέρασε στα... πέναλτι η Τσέλσι, άλμα πρόκρισης για ΤΣΣΚΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Πέρασε στα... πέναλτι η Τσέλσι, άλμα πρόκρισης για ΤΣΣΚΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Νίκη πρίκρισης για τους Μπλε (4-0 την Κάραμπαγκ) με δυο αμφισβητούμενα πέναλτι.

Η Τσέλσι νίκησε με 4-0 στην έδρα της Κάραμπαγκ και εξασφάλισε την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Champions League. Οι Λονδρέζοι πάτησαν προσωρινά στην πρώτη θέση του 3ου ομίλου και ελπίζουν να μη νικήσει η Ρόμα την Ατλέτικο για να παραμείνουν εκεί μετά το πέρας της 5ης αγωνιστικής.

Η Τσέλσι, πάντως, χρειάστηκε μια αμφισβητούμενο διαιτητική απόφαση για να «καθαρίσει». Η Κάραμπαγκ ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική και είχε δοκάρι με τον Μίτσελ, όμως η προσπάθειά της πήγε χαμένη, όταν στο 19’ o διαιτητής κατελόγισε σωστά πέναλτι υπέρ της Τσέλσι, όμως έστειλε και τον Σαντίγκοφ στα αποδυτήρια με αυστηρή απευθείας κόκκινη κάρτα.

Ο Αζάρ ευστόχησε ανοίγοντας το σκορ στο 21’ και στη συνέχεια σκόραραν οι Γουίλιαν (36’, 85’) και Φάμπρεγας μετά από ακόμα ένα αμφισβητούμενο πέναλτι (71’).

 

Карабах - Челси 0:4. Обзор матча. Лига Чемпионов 2017/18. от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Στον 1ο όμιλο, η ΤΣΣΚΑ πήρε πολύ σημαντική νίκη με 2-0 επί της απογοητευτικής φέτος Μπενφίκα χάρη σε γκολ του Σενίκοφ και αυτογκόλ του Ζαρντέλ. Η ρώσικη ομάδα έφτασε τους 9 βαθμούς ούσα στη 2η θέση. Η Βασιλεία, που βρίσκεται 3 βαθμούς πίσω της, φιλοξενεί την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ЦСКА - Бенфика. Обзор матча. ЛЧ 2017/18. 5-й тур. от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags