Facebook Pixel Sportdog.gr | Νεύρα στον Ολυμπιακό με συγκεκριμένους παίκτες – Έρχεται «σκούπα» τον Γενάρη;
| 2017-11-23 19:25:00

Νεύρα στον Ολυμπιακό με συγκεκριμένους παίκτες – Έρχεται «σκούπα» τον Γενάρη;

Sportdog Team
Νεύρα στον Ολυμπιακό με συγκεκριμένους παίκτες – Έρχεται «σκούπα» τον Γενάρη;

Ποιοι βρίσκονται στη «μαύρη λίστα» των Πειραιωτών.

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στον Ολυμπιακό μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, όχι τόσο από το γεγονός πως έμειναν εκτός από τον Νοέμβριο, αφού ήξεραν πως ο Όμιλος είναι πολύ δύσκολός, όσο από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της.

Στο Λιμάνι περίμεναν καλύτερη και πιο ανταγωνιστική εικόνα από την ομάδα συνολικά και καλύτερες εμφανίσεις από παίκτες που πληρώνονται με μεγάλα συμβόλαια και μέχρι στιγμής έχουν προσφέρει ελάχιστα. Αυτή τη στιγμή υπάρχει τεράστια δυσαρέσκεια στην διοίκηση με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά το επόμενο διάστημα, τον Γενάρη θα έχουμε κύμα αποχωρήσεων.

Στον Ολυμπιακό «χρεώνουν» την κακή πορεία της ομάδας σε πολύ μεγάλο βαθμό στον Μπέσνικ Χάσι και στις επιλογές του, καθώς το καλοκαίρι πραγματοποιήθηκαν όλες οι μεταγραφικές του επιθυμίες, όσο ακριβές και αν ήταν, ωστόσο η αλήθεια είναι πως δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει τόσο μεγάλος εκνευρισμός στην ομάδα, που σκέφτονται ακόμα και το ενδεχόμενο… σκούπας τον Γενάρη, δηλαδή των μαζικών αποχωρήσεων. Επιθυμία τους είναι να «τελειώσουν» όλες τις επιλογές Χάσι, πλην των Οφόε και Ένγκελς, οι οποίοι έχουν κερδίσει φανέλα βασικού.

Έτσι λοιπόν, στο… στόχαστρο φαίνεται πως βρίσκονται οι Ζιλέ και Μίλιτς, με τον πρώτο να μην έχει δείξει αυτά για τα οποία αποκτήθηκε (ενώ παίζει και σε θέση που υπάρχει πληθώρα παικτών), ενώ ο Κροάτης μπακ είναι αόρατος και απλά προπονείται, αφού δεν τον υπολογίζει ούτε ο Τάκης Λεμονής.

Στην κατηγορία των «φευγάτων» ανήκει και ο Μεχντί Καρσελά, για τον οποίο σας μεταφέραμε και με προηγούμενο ρεπορτάζ του Sportdog.gr, ότι υπάρχει μεγάλος προβληματισμός, καθώς και στο ματς της Λισαβόνας ήταν απογοητευτικός, έκανε πολλά λάθη σε άμυνα και επίθεση και υποχρέωσε τον προπονητή του να τον κάνει αλλαγή στο ημίχρονο.

Οι συγκεκριμένες παίκτες λοιπόν, μαζί με τον Βούκοβιτς, είναι πολύ πιθανό να μην βρίσκονται στον Ολυμπιακό και μετά τον Γενάρη. Ωστόσο, εάν τα δεδομένα αλλάξουν και οι Πειραιώτες με το ευνοϊκό πρόγραμμα που έχουν στο πρωτάθλημα, ανέβουν στα μέσα Δεκέμβρη στην κορυφή της βαθμολογίας, τότε μπορεί να έρθουν όλα τούμπα, το κλίμα να γίνει καλύτερο και οι αποχωρήσεις που θα υπάρξουν να είναι απλά οι απαραίτητες, ώστε να αδειάσουν οι θέσεις και να γίνουν οι μεταγραφές που θέλουν προπονητής και διοίκηση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags