Facebook Pixel Sportdog.gr | Το κόλπο-γκρόσο για τον Χουλτ με τα λεφτά... άλλου παίκτη - Ποια τουρκική ομάδα «μπήκε»;
| 2017-11-24 10:30:00

Το κόλπο-γκρόσο για τον Χουλτ με τα λεφτά... άλλου παίκτη - Ποια τουρκική ομάδα «μπήκε»;

Sportdog Team
Το κόλπο-γκρόσο για τον Χουλτ με τα λεφτά... άλλου παίκτη - Ποια τουρκική ομάδα «μπήκε»;

Όλα κρέμονται σε μια κλωστή με τον Σουηδό. Όλο το ρεπορτάζ.

Ο Παναθηναϊκός δεν... λέει να ησυχάσει, αφού εξαιτίας της άσχημης οικονομικής κατάστασης της ομάδας, συνεχώς προκύπτουν καινούργια θέματα.

Το τελευταίο που «ταλανίζει» την επικαιρότητα του Τριφυλλιού έχει να κάνει με τον Νίκλας Χουλτ και την έντονη φημολογία ότι ο Σουηδός ετοιμάζεται να καταθέσει προσφυγή κατά του συλλόγου!

Η αιτία έγκειται στο γεγονός ότι πραγματοποιήθηκε ραντεβού μεταξύ των ανθρώπων της ομάδας και του δικηγόρου του παίκτη εξαιτίας της πολύ πιθανής καθυστέρησης σε δόση που ο Χουλτ πρέπει να λάβει μέχρι τις 30 Νοεμβρίου. Σε αυτό φέρεται να επιβεβαιώθηκε ότι δεν υπάρχουν χρήματα για άμεση εξόφληση προς τον Σουηδό μπακ, κάτι που σημαίνει ότι θα έχει το δικαίωμα να προσφύγει κατά των Πρασίνων την 1η Δεκεμβρίου.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη θα είναι καταστροφική για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα μπει σε νέα οικονομικά μπλεξίματα, ενώ παράλληλα θα χάσει έναν βασικό του παίκτη και ταυτόχρονα ένα από τα σημαντικότερα περιουσιακά στοιχεία του.

Οι πιθανές λύσεις

Γι΄ αυτόν τον λόγο, οι άνθρωποι του Τριφυλλιού θα δώσουν μάχη με όλα τα μέσα που διαθέτουν προκειμένου να μην χάσουν τον Χουλτ με τέτοιο τρόπο. Όπως έχει γραφτεί, υπάρχει η σκέψη να επιστρατευτεί ακόμα και ο παραιτημένος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, καλύπτοντας ένα ποσό περίπου 300.000 ευρώ προκειμένου να αποφευχθεί το οικονομικό «κραχ» του συλλόγου. Σύμφωνα με το πλάνο, τα χρήματα θα επιστραφούν στον Αλαφούζο από τα έσοδα που θα φέρουν οι πωλήσεις παικτών τον Ιανουάριο.

Ακόμα μια σκέψη που υπάρχει στις τάξεις των διοικούντων είναι να χρησιμοποιήσουν τις επόμενες δόσεις που δικαιούνται από την Αλ Αΐν για τη μεταγραφή του Μπεργκ. Είτε να τις μετατρέψουν σε «ενέχυρα», δηλαδή να δοθεί η υπόσχεση στον Χουλτ (ίσως και σε άλλους παίκτες που εξετάζουν το ενδεχόμενο προσφυγής) ότι τα χρήματα θα πάνε σε αυτόν είτε οι Πράσινοι να πιέσουν ώστε οι δόσεις να καταβληθούν άμεσα, νωρίτερα από το συμφωνηθέν διάστημα, το οποίο προέβλεπε την εξόφλησή τους στο πρώτο τρίμηνο του 2018.

Όπως και να έχει, καταλαβαίνει κανείς ότι η υπόθεση του Χουλτ έχει φτάσει σε οριακό σημείο και ο κίνδυνος για τον Παναθηναϊκό είναι μεγάλος. Παρ' όλα αυτά, δεν μπορούμε να... προβλέψουμε από τώρα την επόμενη ομάδα του Σουηδού, αφού όλα εξαρτώνται από το τι θα γίνει αυτές τις κρίσιμες ημέρες. Δηλαδή, το αν θα βρεθεί ο τρόπος να παραμείνει και να πωληθεί με τους όρους των Πρασίνων ή αν θα φύγει ως ελεύθερος.

Πού «έστελναν» τον Χουλτ το καλοκαίρι και τι παίζει με ΠΑΟΚ

Θυμίζουμε, πάντως, ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχει έντονη φημολογία περί της πρόθεσης του Χουλτ να φύγει, αφού κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και το περασμένο καλοκαίρι. Μάλιστα, το sportdog.gr έμαθε ότι ο μάνατζερ του παίκτη, Νταλίν, είχε σχεδόν «κλείσει» τον πελάτη του για τριετές συμβόλαιο στην τουρκική Κόνιασπορ με 2,1 εκατ. ευρώ, ενώ ο ίδιος ο ατζέντης θα κέρδιζε 300.000 ευρώ από τη συμφωνία.

Συνεπώς, ο Νταλίν και η προμήθεια που θα λάβει πιθανότατα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην επιλογή για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Χουλτ. Τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι δεν αναφερόμαστε μόνο στο εξωτερικό. Όπως και στην περίπτωση του Μολέντο, δεν πρέπει να ξεχνάμε τον ΠΑΟΚ, ο οποίος φέρεται να παρακολουθεί τα τεκταινόμενα και δεν αποκλείεται να κάνει κίνηση για να «αρπάξει» κάποιον από τους δυο παίκτες!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags