Facebook Pixel Sportdog.gr | Έτσι τη «γλίτωσε» ο Χιμένεθ! Τι είπε για τον οπαδό του ΠΑΟ και τον άρρωστο συγγενή του
| 2017-11-24 18:15:00

Έτσι τη «γλίτωσε» ο Χιμένεθ! Τι είπε για τον οπαδό του ΠΑΟ και τον άρρωστο συγγενή του

Sportdog Team
Έτσι τη «γλίτωσε» ο Χιμένεθ! Τι είπε για τον οπαδό του ΠΑΟ και τον άρρωστο συγγενή του

Πού πάτησε η ΑΕΚ για να αποφύγει τη βαριά τιμωρία.

Με ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες και πρόστιμο 10.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, για τη συμπεριφορά του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (1-1) και την απρεπή χειρονομία του στην εξέδρα των Πρασίνων.

Ο Μανόλο Χιμένεθ κατά την απολογία του εμφανίστηκε μετανιωμένος για την συμπεριφορά του, ενώ τόνισε πως υπήρχε ένας οπαδός που τον έβριζε από την αρχή του αγώνα. Επίσης, εξήγησε τι συνέβη την ώρα που… μπούκαρε στον αγωνιστικό χώρο και χαρακτήρισε άδικη την αποβολή του.

Αναλυτικά: «Είμαι απόλυτα μετανιωμένος για όσα έγιναν. Έγινε μια φασαρία με τους ποδοσφαιριστές, μια διαμάχη, εγώ πήγα στον Κουρμπέλη και του είπα σε παρακαλώ να το σταματήσουμε εδώ. Δεν μπορούσαμε όμως να συνεννοηθούμε. Ο τέταρτος διαιτητής μου είπε ότι αποβάλλομαι, αλλά είναι άδικη η αποβολή μου γιατί εγώ μπήκα για να τους χωρίσω. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα υπήρξε ένα άτομο πίσω από τον πάγκο που με έβριζε στα ελληνικά και σε κάτι κακά ιταλικά.

Μπορώ να αντέξω τέτοιου είδους προσβολές μετά από 30 χρόνια καριέρας. Είναι η πρώτη φορά που με αποβάλλουν. Κι έχω μετανιώσει απόλυτα. Όλα συνέβησαν όταν πήγαινα στα αποδυτήρια. Είχα ήδη αποβληθεί. Δεν υπάρχει δικαιολογία. Αυτό το άτομο συνέχισε να με βρίζει βγαίνοντας και δεν μπορούσα να το δεχτώ. Είναι δύσκολα μακριά από την οικογένεια. Πόσω μάλλον όταν το αγαπημένο σου πρόσωπο είναι άρρωστο. Αισθάνομαι άσχημα και δεν είμαι καθόλου περήφανος για όσα έγιναν».

Πού πόνταρε η ΑΕΚ και… έπεσε στα μαλακά ο Μανόλο

Η μόλις 15ημερη τιμωρία του Μανόλο Χιμένεθ προκαλεί εντύπωση, ωστόσο στην ΑΕΚ εμφανίζονται ικανοποιημένοι, καθώς είναι η μίνιμουμ ποινή που υπάρχει στον πειθαρχικό κώδικα της Σούπερ Λιγκ.

Στην Ένωση ανέφεραν ότι σύμφωνα με τους κανονισμούς, αν ένας ποδοσφαιριστής πάει στην κερκίδα και ξυλοκοπήσει τον οπαδό, αυτός θα τιμωρηθεί με 3 αγωνιστικές αποκλεισμό για βιαιοπραγία κατά θεατή, όμως η απλή χειρονομία προβλέπει τουλάχιστον 1 μήνα αποκλεισμό, δηλαδή μαζί με αγώνες κυπέλλου μπορεί να φτάσει και τις 6 αγωνιστικές, που είναι άδικο.

Ο ισχυρισμός ήταν ότι δεν είναι δυνατόν ο ποδοσφαιριστής για βιαιοπραγία να τιμωρείται με 3 αγωνιστικές και ο προπονητής για απλή χειρονομία να φτάνει η ποινή του μέχρι 6 αγωνιστικές έπεισε το δικαστήριο και έριξε… στα μαλακά τον Χιμένεθ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags