Facebook Pixel Sportdog.gr | Απογοήτευση στον κόσμο του ΠΑΟ – «Μικροί παίκτες», η... χρυσή σφυρίχτρα και ο μάνατζερ
| 2017-11-25 21:52:00

Απογοήτευση στον κόσμο του ΠΑΟ – «Μικροί παίκτες», η... χρυσή σφυρίχτρα και ο μάνατζερ

Sportdog Team
Απογοήτευση στον κόσμο του ΠΑΟ – «Μικροί παίκτες», η... χρυσή σφυρίχτρα και ο μάνατζερ

Κράξιμο από Παναθηναϊκούς για το Περιστέρι.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να αδικήθηκε στο Περιστέρι, αφού οι πράσινοι φώναξαν για τρία πέναλτι, οι οπαδοί του όμως αναγνωρίζουν, ότι εξαιτίας των προβλημάτων και του υλικού, η ομάδα τους δεν μπορεί να προχωρήσει. Το facebook της πράσινης ΠΑΕ γέμισε με μηνύματα απογοήτευσης. Οι περισσότεροι σχολιάζουν τα κακώς κείμενα κόντρα στον Ατρόμητο, ασκούν κριτική για την εμφάνιση ορισμένων παικτών, όπως ο Χατζηγιοβάννης, ο Χιλιεμαρκ και ο Τσάβες. Πάντως τα μηνύματα για τη δαιτησία του Μάνταλου είναι λίγα κάτι που δείνει, ότι οι Παναθηναϊκοί αποδίδουν την ισοπαλία σε αγωνιστικούς παράγοντες. Το sportdog.gr ξεχώρισε μερικά σχόλια και σας τα παρουσιάζει.

 

χατζηγιοβανη δωσε το τηλέφωνο του μανατζερ σου θέλουμε να παίξουμε και εμεις στον παναθηναικο

είναι λυπηρό να βλέπεις να παίζει ο ΠΑΟ έτσι.... όσο καλή ομάδα και να έχει ο ατρόμητος, είναι ατρόμητος... ο οποίος έπαιζε με 10 για 20 λεπτά.... αλλά στην κατάσταση που είναι η ομάδα και με αυτούς που διαθέτει δεν μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω από αυτό που είδαμε... απορώ αν δεν είχαμε και τον ουζουνίδη πόσο ακόμα χειρότερα θα παίζαμε, που ο άνθρωπος προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, με όλο αυτό το μπαχαλο που επικρατεί....

apto 70 me deka paiktes oi alloi kai evlepa to mats kai nomiza oti paizame emeis me 9 paiktes kai prospa8oume na kratisoume to 1-1 ......xatzigiovanh agori mou mia zwi talento 8a mineis ....19 xronon mpenei sto 72 3ekourastos kai pernei tn mpala stin amuna mas exei olo to ghpedo adio na tre3ei kai protimaei na kanei 70 metra mpalia ................

καλα τα πηγε το σαραβαλακι,,,,,,δεν εχουμε παιχτες ρε,εγω ειμαι 45,εχω δει,πολυ μπαλα με την παναθαμου,,,2 παιχτες εχουμε,,,αντε κουραγιο και θα δουμε,,,,,ΑΑΑ ναι ΜΑΝΤΑΛΟΣ ΧΡΥΣΗ ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ.

Δυο πνιγμενα πεναλτι πανω σε μολινς και αλτμαν.Μανταλος ο καλυτερος παιχτης, α..ρε.. χιλιεμαρκ ασε την μπαλα να περασει.

Καταλαβαινεις την καταντια του Ελληνικου ποδοσφαιρου οταν τα 3του Παναθηναικου παιρνει χ απο τον πρωτοπορο του πρωταθληματος!με ψιλοσφαγη!!!

Πολύ καλός ο διουδης, όπως και ο Αυλωνίτης πήγε καλά και ο ινσούα.. Χατζηγιοβάννη για κανένα insta story είσαι..

Αυτον τον Τσαβες ηθελα να ξερα, πιο τρελο σκαουτερ τον εφερε στον ΠΑΟ ?

Ποσο μικρυνε η ομαδα.....Κριμα!!!

Αστην μπαλα ρε χιλιεμαρκ να βγει ο αλλος τετ α τετ

ΜΙΚΡΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags