Facebook Pixel Sportdog.gr | Μάτος-ε αλλά πήρε το βαθμό ο ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη - Εκτός ενδεκάδας πάλι ο «Πρίγιο»
| 2017-11-26 16:57:00

Μάτος-ε αλλά πήρε το βαθμό ο ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη - Εκτός ενδεκάδας πάλι ο «Πρίγιο»

Sportdog Team
 Μάτος-ε αλλά πήρε το βαθμό ο ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη - Εκτός ενδεκάδας πάλι ο «Πρίγιο»

Έπαιξε με τη φωτιά ο Λουτσέσκου, τη γλίτωσε με 2-2.

Εξαιρετικό ματς έγινε στη Νέα Σμύρνη ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον ΠΑΟΚ, με τέσσερα γκολ, ανατροπές και δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Ο Δικέφαλος του Βορρά ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος και από ένα λάθος του Γκιοατά βρήκε την ευκαιρία να προηγηθεί. Ο αμυντικός του Πανιωνίου έκανε λάθος γύρισμα, ο Κουλούρης έκλεψε και ανατράπηκε από τον Κότνικ, με τον διαιτητή να δείχνει ορθώς το πέναλτι. 

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ εκτέλεσε εύστοχα και άνοιξε το σκορ στο 41'. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν... φουριόζοι και μόλις στο 48' έφεραν το ματς στα ίσα με τον Σπιριντόνοβιτς. Οι Κυανέρυθροι είχαν πάρει τον έλεγχο και στο 86' έφτασαν σε ολική ανατροπή με πανέμορφη ομαδική προσπάθεια και γκολ του Γεσίλ, που είχε μπει στο ματς στο 77'.

Παρόλα αυτά ο ΠΑΟΚ γλίτωσε το "κάζο" και κατάφερε να "σώσει" τον βαθμό, ισοφαρίζοντας στο 93' με κεφαλιά του Μάτος. Πάντως, για ένα ακόμα εκτός έδρας ματς οι "ασπρόμαυροι" δεν μπόρεσαν να κερδίσουν, μένοντας χωρίς νίκη για έκτο παιχνίδι μακριά από την Τούμπα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για δεύτερο σερί παιχνίδι ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς δεν ξεκίνησε βασικός και μπήκε αλλαγή στο 66', δημιουργώντας πολλά ερωτηματικά.

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ: Ο Μάτος. Ο Βραζιλιάνος στο 93' απέτρεψε το... κάζο για τον ΠΑΟΚ, που παρότι προηγήθηκε, έφυγε με τον έναν βαθμό από την -κατά τ' άλλα- δύσκολη έδρα του Πανιωνίου.

ΓΙΝΑΜΕ... ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Χωρίς τους Μασούντ και Οικονόμου που υποχρεώθηκαν σε άδεια από την διοίκηση παρατάχθηκε ο Πανιώνιος. Σε σύστημα 4-2-3-1 ο Κότνικ ήταν κάτω από τα δοκάρια, οι Μπανανά και Γκιοατά στο κέντρο της άμυνας, ο Βλάχος στο δεξί άκρο και ο Χατζισαφί στο αριστερό. Στα χαφ πήραν θέση οι Ταπόκο και Κόρμπος, τριάδα μπροστά τους ήταν οι Σπιριντόνοβιτς, Σαββίδης, Μασούρας και προωθημένος ο Ντουρμισάι. Ο Πινιώτης πήρε την θέση του τραυματία Ταπόκο μόλις στο 18', ενώ στο δεύτερο μέρος μπήκαν οι Κάργας και Γεσίλ, με τον τελευταίο να κάνει το 2-1 στο 86'.

Για τον ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλξε το κλασικό 4-2-3-1, έχοντας τον Ρέι στο τέρμα, τους Κρέσπο, Βαρέλα κεντρικό αμυντικό δίδυμο, τον Μάτος δεξιά και τον Βιεϊρίνια αριστερά. Οι Τσίμιροτ και Κάνιας ήταν τα δύο αμυντικά χαφ και οι Μακ, Ελ Καντουρί και Κάμπος η τριάδα πίσω από τον επιθετικό Ευθύμη Κουλούρη. Πέλκας, Πρίγιοβιτς, Λημνιός αγωνίστηκαν ως αλλαγές με τον "Πρίγιο" να χάνει τεράστια ευκαιρία στο 84', όταν το σκορ ήταν ακόμα στο 1-1, την ώρα που το σύστημα του Δικεφάλου είχε μετατραπεί σε 4-4-2.

Η ΦΑΣΗ: Για δύο λεπτά ο Πανιώνιος έχασε την ευκαιρία για σπουδαίο τρίποντο. Η φάση του ματς είναι αυτή στο 93', με τον Μάτος να σηκώνεται από το φάουλ του Βιεϊρίνια και να νικάει τον Κότνικ για το τελικό 2-2.

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ: Σωστή η απόφαση του Τάσου Σιδηρόπουλου να υποδείξει πέναλτι στην φάση του Κουλούρη με τον Κότνικ, όπως και η κίτρινη που έδειξε στον τερματοφύλακα των Κυανέρυθρων. Σωστές και οι υποδείξεις των βοηθών, άφησε αρκετά το σκληρό παιχνίδι ο "άρχων" της αναμέτρησης.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ:  Κερδισμένος, έτσι όπως εξελίχθηκε το ματ, έφυγε ο ΠΑΟΚ, αλλά για ένα ακόμα εκτός έδρας ματς έμεινε χωρίς νίκη και δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος. Από την άλλη ο Πανιώνιος έβγαλε... πυγμή, παρότι έπαιζε χωρίς Μασούντ, Οικονόμου και Σιώπη.

ΞΕΚΑΘΑΡΑ: Γλίτωσε στο 93' ο ΠΑΟΚ με το γκολ του Μάτος, είχε αρκετές ευκαιρίες, όμως τα βρήκε σκούρα από τον Πανιώνιο, που παρά τα προβλήματά του, δείχνει πως δύσκολα μπορεί να τον κερδίσει κάποιος εύκολα μέσα στη Νέα Σμύρνη.

ΠΑΤΑ ΤΟ: Δείτε τα γκολ του αγώνα πατώντας ΕΔΩ

Θυμηθείτε ΕΔΩ το live της αναμέτρησης

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ:

Πανιώνιος: Κότνικ, Μπανανά, Βλάχος, Χατζησαφί, Γκιοατά, Κόρμπος, Σαββίδης (69’ Κάργας), Μασούρας, Ταπόκο (18’ λ.τ. Πινιώτης), Σπιριντόνοβιτς, Ντουρμισάι (77’ Γεσίλ) 

ΠΑΟΚ: Ρέι, Βιεϊρίνια, Λέο Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Τσίμιροτ (62’ Πέλκας), Κάνιας, Ελ Καντουρί, Μακ (67’ Πρίγιοβιτς), Κάμπος (84’ Λημνιός), Κουλούρης 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags