Facebook Pixel Sportdog.gr | «Τρελό χουνέρι» Σίλβα στον Ολυμπιακό - Το σενάριο που θα «κόψει» σούπερ μεταγραφή!
| 2017-11-26 19:47:00

«Τρελό χουνέρι» Σίλβα στον Ολυμπιακό - Το σενάριο που θα «κόψει» σούπερ μεταγραφή!

Sportdog Team
«Τρελό χουνέρι» Σίλβα στον Ολυμπιακό - Το σενάριο που θα «κόψει» σούπερ μεταγραφή!

Λέτε να το φέρουν «τούμπα» οι Πειραιώτες;

Ο Μάρκο Σίλβα ανεβάζει συνεχώς τις «μετοχές» του τα τελευταία χρόνια. Από την Εστορίλ, στον πάγκο της οποία βρισκόταν μέχρι το 2014, ο Πορτογάλος έχει έκτοτε προπονήσει Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ολυμπιακό, Χαλ και Γουότφορντ. Στην τελευταία βρίσκεται μέχρι σήμερα και τα πηγαίνει μια χαρά, αποτελώντας ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα τεχνικών στην Premier League και όλα αυτά ενώ είναι

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού πιθανότατα δεν θα αργήσει να κάνει ακόμα ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα του, αφού η Έβερτον φέρεται έτοιμη να κάνει τα πάντα προκειμένου να τον αποκτήσει.

Το τελευταίο διάστημα, οργιάζουν οι φήμες που θέλουν τα «ζαχαρωτά» να έχουν προσεγγίσει τη Γουότφορντ για τον Πορτογάλο τεχνικό, ενώ την περασμένη εβδομάδα φέρονται να κατέθεσαν πρόταση 10 εκατ. ευρώ, η οποία όμως απορρίφθηκε.

Μάλιστα, γράφτηκε σήμερα ότι το deal έκλεισε, όμως κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από τις πληροφορίες μας. Όχι γιατί ο Σίλβα δεν θέλει να πάει στην Έβερτον, αλλά επειδή το θέμα είναι αρκετά περίπλοκο και ο Πορτογάλος δεν μπορεί να αφήσει τη Γουότφορντ στα... κρύα του λουτρού μεσούσης της σεζόν!

Ο Σίλβα τεχνηέντως δεν μιλά για το μέλλον του, αφού γνωρίζει τις λεπτές ισορροπίες της υπόθεσης, και δεν αρνείται ούτε διαψεύδει τις επαφές με την ομάδα του Μερσεϊσάιντ. Όπως έχουν τα πράγματα, φαντάζει πολύ πιθανό η συμφωνία να ολοκληρωθεί το καλοκαίρι, αφού ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θέλει να χάσει την ευκαιρία που του παρουσιάζεται.

Το θέμα του Μιραλάς

Η υπόθεση ίσως ενδιαφέρει έμμεσα και τον Ολυμπιακό, αφού στην Έβερτον παίζει ο διακαής πόθος των Πειραιωτών, Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Σε περίπτωση που ο Σίλβα βρεθεί στην Έβερτον, το πιθανότερο είναι το καθεστώς για τον Βέλγο επιθετικό να αλλάξει. Δηλαδή, το γεγονός ότι ο Κούμαν είχε τον Μιραλάς στο περιθώριο δεν σημαίνει ότι αυτό θα συνεχίσει να συμβαίνει με έναν καινούργιο προπονητή, ο οποίος θα αλλάξει τις ισορροπίες στην ομάδα και όλα θα εξαρτηθούν από την γνώμη που θα σχηματίσει για ο Σίλβα για τον Μιραλάς.

Από εκεί και πέρα, είναι θέμα του ίδιου του παίκτη το αν θα συνεχίσει να πιέζει για να φύγει και υπάρχουν πολλοί παράγοντες που θα διαμορφώσουν τη στάση του. Φυσικά και το αγωνιστικό θα παίξει σημαντικό ρόλο, δηλαδή το αν έχει χρόνο συμμετοχής, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε και το θέμα της ψυχολογίας και της ποιότητας ζωής του παίκτη. 

Εάν ο Μιραλάς δεν περνάει καλά στην Αγγλία και επιμένει να γυρίσει στον Πειραιά, πιθανώς ο Ολυμπιακός να ωφεληθεί σε επίπεδο διαπραγματεύσεων, εάν στην Έβερτον βρίσκεται ένας άνθρωπος, με τον οποίο οι Πειραιώτες έχουν άμεσο δίαυλο επικοινωνίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags