Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτός «κόβει» τον Πέλκα από τη μεγάλη μεταγραφή - Πόσα «ζητάει» ο ΠΑΟΚ
| 2017-11-28 14:25:00

Αυτός «κόβει» τον Πέλκα από τη μεγάλη μεταγραφή - Πόσα «ζητάει» ο ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Αυτός «κόβει» τον Πέλκα από τη μεγάλη μεταγραφή - Πόσα «ζητάει» ο ΠΑΟΚ

Ντόρος γύρω από τον αρχηγό του Δικεφάλου.

Τελικά τι συμβαίνει με τον Δημήτρη Πέλκα; Έκανε ή όχι πρόταση η Μπεσίκτας στον ΠΑΟΚ; Τον θέλουν τόσο πολύ οι Τούρκοι τον 24χρονο μεσοεπιθετικό ή μήπως όχι; Το Sportdog.gr έψαξε το θέμα και έχει όλο το ρεπορτάζ!

Γράφτηκε σήμερα πως ο ΠΑΟΚ απέρριψε μία διερευνητική πρόταση της Μπεσίκτας για τον Πέλκα, ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης 15 ή 20% αλλά και πως οι Τούρκοι δεν σκοπεύουν να το βάλουν κάτω για τον διεθνή μεσοεπιθετικό. 

Ο Sportdog έμαθε όμως πως η Μπεσίκτας δεν είναι διατεθειμένη να βγάλει από τα ταμεία της ένα τέτοιο ποσό για τον Πέλκα και ο κυριότερος λόγος είναι πως ο προπονητής της, Σενιόλ Γκιουνές, ψάχνει ενόψει Ιανουαρίου ένα καθαρόαιμο «οχτάρι» και όχι ένα «δεκάρι» που μπορεί να παίξει και ως «οχτάρι», όπως είναι ο αρχηγός του ΠΑΟΚ!

Αυτό που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης είναι πως όντως οι «Αετοί» της Κωνσταντινούπολης παρακολουθούν τον Πέλκα, αλλά αυτό από μόνο του δεν σημαίνει κάτι αφού άνθρωποι της Μπεσίκτας βρίσκονται κάθε ημέρα στην Ελλάδα και έχουν πάρα πολλούς παίκτες της Super League στα… κιτάπια τους! 

Σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν τώρα, πολύ δύσκολα η Μπεσίκτας θα κάνει τώρα επίσημη κίνηση για τον Πέλκα ξέροντας εκτός των άλλων πως το… πάνω χέρι το έχει ο ΠΑΟΚ αφού ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του μέχρι το 2021.

Εάν φυσικά οι Τούρκοι δώσουν ένα ποσό που θα είναι από τρία εκατομμύρια και πάνω, το πιθανότερο είναι πως ο Δικέφαλος του Βορρά θα πει το «ναι». 

Το πρόβλημα όμως είναι πως η Μπεσίκτας δεν φαίνεται να έχει πειστεί πως ο Πέλκας είναι αυτή τη στιγμή ο ποδοσφαιριστής που θα κάνει τη διαφορά ώστε η ομάδα του Γκιουνές να «ψαλιδίσει» τη διαφορά των έξι βαθμών που την χωρίζει από την πρωτοπόρο Γαλατάσαραϊ του Ιγκόρ Τούντορ ή στην χειρότερη περίπτωση να τερματίσει στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League!   

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags