Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκα Πρίγιοβιτς για αποχώρηση από τον ΠΑΟΚ – Φεύγει ή όχι τον Γενάρη;
| 2017-11-28 19:50:00

Ατάκα Πρίγιοβιτς για αποχώρηση από τον ΠΑΟΚ – Φεύγει ή όχι τον Γενάρη;

Sportdog Team

Ο Σέρβος άνοιξε τα χαρτιά του.

Αρνητικός στο ενδεχόμενο να φύγει από το ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο με προορισμό το αγγλικό πρωτάθλημα εμφανίστηκε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Μιλώντας στον πολωνικό Τύπο ο Σέρβος επιθετικός χαρακτήρισε «ρίσκο» να φύγει από τους Θεσσαλονικείς στα μέσα της σεζόν, προσθέτοντας ότι τόσο εκείνος, όσο και η ομάδα είναι ενθουσιασμένοι από τη μεταξύ τους συνεργασία.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Στον ΠΑΟΚ, τα πηγαίνω καλά, είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στις δεσμεύσεις μου. Το να πάω στην Αγγλία είναι πάντα ένα ρίσκο, ειδικά τον Ιανουάριο. Είναι σαν ρουλέτα. Προσαρμόστηκα γρήγορα στην Ελλάδα, ο ΠΑΟΚ είναι ενθουσιασμένος με μένα και εγώ με εκείνον».

Για την εθνική Σερβίας: «Έχουμε παίκτες από τη Νάπολι, Ρόμα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ και είμαστε σίγουρα πιο δυνατοί από ό,τι μας δείχνει η κατάταξη της FIFA. Έχουμε κάτι που δεν είχαμε πριν. Η ατμόσφαιρα, όλοι αναπνέουν ο ένας για τον άλλον, υπάρχει ενθουσιασμός για την ευκαιρία που μας δίνεται για να πετύχουμε. Το γεγονός ότι δεν έχουμε παίξει οχτώ χρόνια σε μία μεγάλη διοργάνωση, μπορεί να είναι ένα πλεονέκτημα. Θα ήθελα την Πολωνία από το πρώτο γκρουπ, που είναι θεωρητικά η πιο αδύναμη ομάδα. Δεν τους φοβάμαι και θα ήθελα να αντιμετωπίσω τους παλιούς μου συμπαίκτες από τη Λέγκια».

Για την πρόκριση της Σερβίας με το δικό του γκολ: «Είναι δύσκολο να περιγράψω τα συναισθήματά μου. Μεγάλος ενθουσιασμός. Όλοι ονειρεύονταν το Παγκόσμιο Κύπελλο, όλη η χώρα μας κοιτούσε και κατάφερα να σκοράρω. Ήταν ένα όνειρο για μένα, αλλά τώρα πραγματικότητα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη στιγμή».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags