Facebook Pixel Βόμβα από τον ΠΑΟΚ! Θέλει να φέρει Ουζουνίδη στην Τούμπα – Όλο το παρασκήνιο
| 2017-11-28 23:03:00

Βόμβα με Ουζουνίδη στον πάγκο της θέλει να ρίξει μεγάλη ομάδα – Όλο το παρασκήνιο

Sportdog Team
Βόμβα με Ουζουνίδη στον πάγκο της θέλει να ρίξει μεγάλη ομάδα – Όλο το παρασκήνιο

Τι λέει ο Μαρίνος για το «φλερτ»;

Συγκινητικός στην προσπάθειά του να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να τα βγάλει πέρα στο αγωνιστικό κομμάτι, έχοντας από πίσω όλα όσα ταλαιπωρούν το "τριφύλλι" οικονομικά, είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο Εβρίτης τεχνικός έχει δηλώσει πολλές φορές ότι πάνω απ' όλα είναι η ομάδα και η ιστορία της και πως δεν μπορεί να την αφήσει έτσι απλά στο έλεος του Θεού, σε μια τόσο δύσκολη στιγμή.

Για τον 49χρονο υπάρχει πάντα ενδιαφέρον από τους "μεγάλους" του ελληνικού πρωταθλήματος, με πιο... ζεστό τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog. Ο ισχυρός άνδρας των Θεσσαλονικέων έχει βάλει στο... μάτι τον τεχνικό του τριφυλλιού, και σε αυτό ρόλο έχει παίξει φυσικά η δουλειά που εμφανίζει ο Εβρίτης προπονητής με τα... πενιχρά μέσα που έχει στη διάθεσή του.

Σαββίδης και Μαρίνος, λένε οι ίδιες πληροφορίες, έχουν κάνει μια πρώτη επαφή, ωστόσο ο Ιβάν γνωρίζει ότι ο Έλληνας κόουτς δεν θα παρατήσει τώρα το "καράβι" του Παναθηναϊκού και αναγκαστικά θα τον περιμένει πως και πως ως το καλοκαίρι, κάτι που λειτουργεί προς όφελος του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Βέβαια, ο Δικέφαλος του Βορρά δεν είναι ο μόνος ενδιαφερόμενος για τον Ουζουνίδη, αφού παλιότερα είχε απασχολήσει και τον Ολυμπιακό, ενώ οι "ασπρόμαυροι" δεν "καίγονται" αυτή τη στιγμή, αφού ο 49χρονος έχει συμβόλαιο με τους Πράσινους μέχρι το 2018.

Για να μην δημιουργηθούν παρερμηνείες, ωστόσο, πρέπει να διευκρινιστεί το εξής: Ο Λουτσέσκου έτσι κι αλλιώς παίζει τα ρέστα του στα επόμενα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, ο Μαρίνος δεν το κουνάει τώρα και το έχει ξεκόψει σε όσους τον έχουν ρωτήσει, οπότε το σίγουρο είναι ότι το πράγμα θα είναι ανοιχτό ως το καλοκαίρι, ειδικά αν δεν βρεθεί λύση στα διοικητικά του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags