Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτούς τους «Έλληνες» θέλει η ΑΕΚ!
| 2017-11-29 11:12:00

Αυτούς τους «Έλληνες» θέλει η ΑΕΚ!

Sportdog Team
Αυτούς τους «Έλληνες» θέλει η ΑΕΚ!

Οι δύο Σουπερλιγκάτοι άσοι που αρέσουν στην Ένωση.

Ο λόγος για τον Λουίς Ρότσα του Παναιτωλικού και Χρήστου Αλμπάνη του Απόλλωνα Σμύρνης!

Όπως γράφει η ΩΡΑ, ο 24χρονος Πορτογάλος μπακ αυτή τη στιγμή φαίνεται και να κερδίζει έδαφος και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η ΑΕΚ προχωράει την περίπτωσή του.  

Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό, ωστόσο στην Ενωση είναι σίγουροι πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα με της διοίκηση της ομάδας του Αγρινίου, καθώς εκτός από τις καλές σχέσεις που υπάρχουν μεταξύ των δυο ομάδων, όπως αναφέρει και η σημερινή Ωρα, υπάρχει και ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη που δεν είναι τεράστια και η ΑΕΚ είναι σε θέση να καλύψει. Πρώτα απ’ όλα όμως θα υπάρξουν συζητήσεις με τον Παναιτωλικό για να έρθει στην ΑΕΚ ο Πορτογάλος αριστερός μπακ και να αποτελέσει μαζί με τον Λόπες το δίδυμο της αριστερής πτέρυγας. 

Θυμίζουμε πως φέτος ο Ρότσα μετράει 9 συμμετοχές (πέρυσι είχε 21 παιχνίδια με τον Παναιτωλικό) στο πρωτάθλημα και μία ασίστ. Ο 24χρονος λοιπόν Ρότσα είναι μια περίπτωση που δείχνει να κερδίζει έδαφος. Την ίδια στιγμή η ΑΕΚ είναι σε συζητήσεις με τον μάνατζερ του Βινίσιους, προκειμένου να βρεθεί η φόρμουλα και ο παίκτης να αποτελέσει παρελθόν.

Εν τω μεταξύ από την ελληνική αγορά η ΑΕΚ βλέπει με ενδιαφέρον και την περίπτωση του Χρήστου Αλμπάνη κι εφόσον αποφασίσει να προχωρήσει στην απόκτησή του θα το κάνει τώρα για το καλοκαίρι, αφήνοντας τον 23χρονο περιφερειακό επιθετικό του Απόλλωνα Σμύρνης στην ομάδα της Ριζούπολης ως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν. Φέτος ο Αλμπάνης έχει παίξει και στα 12 ματς του πρωταθλήματος έχοντας 3 γκολ με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο πρωτάθλημα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags