Facebook Pixel Sportdog.gr | ΠΑΟ... στον αέρα – Οι αντιδράσεις για την «οικονομική» παράταση και ο άφαντος Τσάβες
| 2017-11-29 14:00:00

ΠΑΟ... στον αέρα – Οι αντιδράσεις για την «οικονομική» παράταση και ο άφαντος Τσάβες

Sportdog Team
ΠΑΟ... στον αέρα – Οι αντιδράσεις για την «οικονομική» παράταση και ο άφαντος Τσάβες

Σε τεντωμένο σχοινί ο Παναθηναϊκός, τρέχουν οι εξελίξεις.

Σε επικίνδυνα νερά πλέει τις τελευταίες ημέρες ο Παναθηναϊκός, καθώς οι οικονομικές υποχρεώσεις "τρέχουν" και γίνεται η ύστατη προσπάθεια να διακανονιστούν.

Μέσα σε όλα υπάρχει το θέμα του Αντρές Τσάβες, το οποίο είναι αλήθεια πως είναι πολύ μπερδεμένο. Από τον Παναθηναϊκό έλεγαν χθες ότι η ενημέρωση από τον Αργεντινό "μιλούσε" για τραυματισμό, όμως ακόμα κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την περίπτωσή του.

Η υπόθεση βρίσκεται στο σκοτάδι και βάσει των όσων είχαν διαμηνύσει από το πράσινο στρατόπεδο, θα περιμένουν τον Τσάβες μέχρι αύριο, ώστε να υπάρξει το μικρότερο δυνατό πρόβλημα. Ειδάλλως, θα προκύψει μεγάλο θέμα, ίσως και διακοπή συμβολαίου.

Όλα ανοιχτά με τα οικονομικά

Όσο για το οικονομικό κομμάτι που είναι αυτό που "καίει" το "τριφύλλι";

Είναι πολύ νωρίς να προεξοφληθεί η οποιαδήποτε αντίδραση των παικτών της ομάδας, στα όσα άκουσαν για έναν μήνα παράτασης στις πληρωμές και δεν είναι σίγουρο το κατά πόσο υπάρχει η αισιοδοξία που βγαίνει προς τα έξω.

Τουλάχιστον, ως προς τους πιο... επικίνδυνους για προσφυγή, ο Νίκλας Χουλτ δεν προτίθεται να κάνει, όπως έλεγε σε συμπαίκτη του (και το καλοκαίρι είναι η αλήθεια πως αυτό έλεγε), ενώ ο Ροντρίγκο Μολέντο έχει δείξει διάθεση συνεργασίας και οι Πράσινοι δύσκολα θα δουν προσφυγή από την πλευρά του.

Πάντως, σήμερα σημειώθηκε και μια θετική -τουλάχιστον προς το παρόν- εξέλιξη για τον Παναθηναϊκό, αφού οι άνθρωποι της ομάδας τα βρήκαν με τον Ράσμους Τελάντερ για τα δεδουλευμένα του και η εκδίκαση της προσφυγής οδηγήθηκε σε αναβολή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags