Facebook Pixel Ισοπαλία στα Χανιά για τον Ολυμπιακό
Ποδόσφαιρο
| 2017-11-29 19:06:00

Πρώτος αλλά δεν έπεισε - Κέρδισε Τζούρτζεβιτς, έχασε... Καπίνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Πρώτος αλλά δεν έπεισε - Κέρδισε Τζούρτζεβιτς, έχασε... Καπίνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ισόπαλος 1-1 με Κισσαμικό ο Ολυμπιακός στα Χανιά.

 Ο Ολυμπιακός είχε τη δυνατότητα να καθαρίσει το παιχνίδι από τον πρώτο ημίχρονο. Έχασε όμως δύο σημαντικές ευκαιρίες πριν προηγηθεί με τον Τζούρτζεβιτς στο 30', ο οποίο είχε και δοκάρι 4 λεπτά αργότερα. Σημειωτέον, ότι ο Κισσαμικός έχασε δύο τετ α τετ και ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός. Γι'αυτό οι Κρητικοί άντεξαν στις επιθέσεις των Πειραιωτών στο δεύτερο μέρος και στο 68' κατάφεραν να χτυπήσουν στην κόντρα, με τον Αποστολίδη να νικά τον Καπίνο, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Το σκορ παρέμεινε μέχρι τέλους με τον Τζούρτζεβιτς να έχει άλλο ένα δοκάρι στις καθυστερήσεις. Έτσι οι γηπεδούχοι απέσπασαν ιστορική ισοπαλία κόντρα στους πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι ωστόσο προκρίθηκαν ως πρώτοι στην επόμενη φάση του Κυπέλλου έχοντας 7 βαθμούς.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ Ο Στέφανο Καπίνο έκανε τη δεύτερη συμμετοχή του στο Κύπελλο μετά τον παραγκωνισμό του εξαιτίας της εμφάνισής του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά δεν άδραξε την ευκαιρία. Η τοποθέτησή του στο γκολ του Αποστολίδη ήταν λανθασμένη, αφού δέχτηκε το γκολ στην κλειστή του γωνία.

ΓΙΝΑΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ Ο Τάκης Λεμονής χρησιμοποίησε παίκτες με λιγότερο χρόνο συμμετοχής. Κάτω από τα δοκάρια επέστρεψε ο Καπίνο, ο Φιγκέιρς τοποθετήθηκε στο δεξί άκρο της άμυνς, στο αριστερό ο Λάμπρου και στόπερ αγωνίστηκαν ο Νικολάου με τον Ένχελς. Στα χαφ ο Μάρτινς είχε ρόλο κόφτη, έχοντας μπροστά του ως εσωτερικούς μέσους τον Ζιλέ με τον Ανδρούτσο. Ο Καρσελά έπαιξε την αριστερή πτέρυγα, ο Μπεν στη δεξιά με τον Τζούρτζεβιτς στην αιχμή του δόρατος να συμπληρώνει το 4-3-3 του Έλληνα τεχνικού.

Στο δεύτερο ημίχρονο, μετά την ισοφάριση ο Λεμονής πέρασε τον Σισέ, για να δέσει την άμυνά του και τον Μάριν, για να φρεσκάρει μεσοεπιθετικά την ομάδα του. Ο τελευταίος έδωσε τη μπαλιά στον Τζούρτζεβιτς στο τέλος αλλά ο Σέρβος δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ της νίκης.

Κισσαμικός: Παπαδόπουλος, Τόλι, Παντελάκης, Ζιούλης, Σερβιλάκης, Μεγαρίτης, Αποστολίδης, Γκίνη, Βρεττός (84' Μπακάνιν), Νικόλτσης (61' Τασιουλής), Χαλκιαδάκης (73' Ντάγκρας)

Ολυμπιακός: Καπίνο, Λάμπρου (76' Σισέ), Νικολάου, Ένχελς, Φιγκέιρας, Μάρτινς, Ζιλέ, Ανδρούτσος (79' Mάριν), Καρσελά, Μπεν, Τζούρτζεβιτς

Η ΦΑΣΗ  Το δοκάρι του Τζούρτζεβιτς στις καθυστερήσεις

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ... Η διαιτησία του Σωτηριάδη δεν δημιούργησε αντιδράσεις. Δεν είχε και δύσκολο έργο βέβαια.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ Ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε με εναλλακτικές λύσεις στα Περιβόλια, προκειμένου να πάρουν χρόνο συμμετοχής όσοι δεν έχουν παιχνίδια και να ξεκουραστούν οι βασικοί παίκτες. Η ομάδα όμως δεν είχε χημεία με αποτέλεσμα να τρώει φάσεις. Η ισοπαλία σίγουρα δεν κόστισε στον Ολυμπιακό, αφού είχε εξασφαλισμένη την πρόκριση, έδωσε όμως μία ακόμα αφορμή στους οπαδούς να γκρινιάζουν. Δεν ήταν άσχημη η εικόνα των Πειραιωτών. Απλά έπρεπε να μετουσιώναν σε γκολ τις ευκαιρίες που είχαν και να καθάριζαν νωρίς το παιχνίδι.

ΞΕΚΑΘΑΡΑ Η εμφάνιση του Κισσαμικού έδωσε μία ευχάριστη έκπληξη. Οι Κρητικοί δεν φοβήθηκαν, έπαιξαν πολύ ελεύθερα, δεν κλείστηκαν, έκαναν ευκαιρίες με αποτέλεσμα το παιχνίδι να έχει ενδιαφέρον.

ΠΑΤΑ ΤΟ

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags