Facebook Pixel Sportdog.gr | Επιστροφές... τσουνάμι στο λιμάνι – Δύο μεταγραφικές κινήσεις που θα βάλουν «φωτιά»
| 2017-11-30 13:45:00

Επιστροφές... τσουνάμι στο λιμάνι – Δύο μεταγραφικές κινήσεις που θα βάλουν «φωτιά»

Sportdog Team
Επιστροφές... τσουνάμι στο λιμάνι – Δύο μεταγραφικές κινήσεις που θα βάλουν «φωτιά»

Ανεβάζει στροφές ο Ολυμπιακός.

Δύο σημαντικά νέα επιφύλασσαν οι τελευταίες ημέρες στον Ολυμπιακό και είχαν να κάνουν με δύο πρώην μορφές της ομάδας, που έχουν λατρευτεί όσο λίγοι από τους "ερυθρόλευκους" οπαδούς.

Ο λόγος για τους Κέβιν Μιραλάς και Βασίλη Τοροσίδη, οι οποίοι ήρθαν εκ νέου στο προσκήνιο και αυτή την φορά φαίνεται πως θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις με αμφότερους.

Για τον Βέλγο άσο της Έβερτον γράφτηκε στον αθλητικό Τύπο πως έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό. Παρόλα αυτά, ο Ολυμπιακός ποτέ δεν είχε... θέμα να "συμφωνήσει" με τον Μιραλάς, ο οποίος θυμίζουμε ότι το καλοκαίρι έριχνε τις απαιτήσεις του κατά 60% για να επιστρέψει στο Λιμάνι. 

Πάντως, απ' ότι φαίνεται ο 30χρονος θα μπει σε πρώτο πλάνο στην λίστα με τις μεταγραφές του Γενάρη στο Φάληρο και δεν αποκλείεται να τον δούμε να φοράει ξανά να φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα.

Επιβεβαίωση για «Τόρο»

Κάτι που αναμένεται να συμβεί και με τον Βασίλη Τοροσίδη. Για τον 32χρονο δεξιό μπακ έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για επιστροφή του στην ομάδα, ωστόσο δεν έχει ξεκαθαρίσει αν αυτό θα γίνει τον Γενάρη ή το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags