Facebook Pixel Ο Τζούρτζεβιτς έφερε τα πάνω-κάτω στον Ολυμπιακό - Τι θα γίνει με τον Εμενίκε
| 2017-11-30 16:52:00

Ο «τελειωμένος» που φέρνει τα πάνω-κάτω! Ποιος τον «έφαγε» και... μια γυναίκα

Sportdog Team
Ο «τελειωμένος» που φέρνει τα πάνω-κάτω! Ποιος τον «έφαγε» και... μια γυναίκα

Τί θα κάνουν τον Ιανουάριο οι ερυθρόλευκοι;

Την πλέον κατάλληλη στιγμή πήρε... μπρος για τον Ολυμπιακό ο Ούρος Τζούρτζεβιτς! Κι αυτό γιατί όπως όλα δείχνουν είναι απίθανο έως αδύνατο να αγωνιστεί με τους Ερυθρολεύκους σε κάποιο από τα προσεχή ματς μέχρι τα Χριστούγεννα ο Εμάνουελ Εμενίκε...

Ο Νιγηριανός σέντερ φορ ήρθε για βασικός στο Λιμάνι και με φιλοδοξίες να κάνει μεγάλες... ζημιές στις αντίπαλες άμυνες, όμως μέχρι στιγμής έχει διαψεύσει οικτρά όλες τις προσδοκίες.

Ακόμα και αν καταφέρει κάποια στιγμή να προπονηθεί στο 100% στον Ρέντη, ο 30χρονος φορ έχει μείνει τόσο πολύ πίσω σε πολλούς τομείς, ώστε θεωρείται απίθανο να κερδίσει το χρόνο και να επανέλθει άμεσα στα πλάνα του Τάκη Λεμονή. Γι’αυτό και όπως όλα δείχνουν, έχουν ήδη δρομολογηθεί οι διαδικασίες της εξόδου του από το Λιμάνι του Πειραιά, με τον ίδιο να μη κρύβει ότι βρίσκεται... αλλού «ψυχή τε και σώματι».

Σε αυτή την κρίσιμη καμπή, που γίνεται πλέον όλο και πιο ξεκάθαρο ότι ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να στηριχτεί καθόλου στον Εμενίκε, το αγωνιστικό και ψυχολογικό «ανέβασμα» του Τζούρτζεβιτς αποτελεί... βάλσαμο στα πλάνα του προπονητικού επιτελείου του Ολυμπιακού. Ο Σέρβος επιθετικός έγινε άλλος άνθρωπος μετά τη γέννηση της κόρης του και στα γήπεδα, πλέον, αναδεικνύει πτυχές του πλούσιου ταλέντου του. Δεν είναι ότι σκόραρε σε δύο σερί ματς το κυριότερο, όσο ότι παίζει εμφανώς πλέον χωρίς άγχος και πίεση για να αποδείξει την αξία του.

Γι’ αυτό και στο Λιμάνι πιστεύουν πως μόλις φύγει από πάνω του και το τελευταίο... ίχνος γκίνιας, που τον συνοδεύει από τότε που πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό, όλοι θα τρίβουν τα μάτια τους από αυτά που θα δουν...    

Την ίδια ώρα πάντως, η αγωνιστική «ανάσταση» του Τζούρτζεβιτς είναι εξαιρετικά πιθανό να φέρει τα πάνω-κάτω στο σχεδιασμό των Ερυθρολεύκων ενόψει Ιανουαρίου... Κι αυτό γιατί, στο Λιμάνι είχαν ως δεδομένη το προηγούμενο διάστημα την απόκτηση ενός βαρβάτου σέντερ φορ. Ωστόσο, αν τώρα προχωρήσει το συγκεκριμένο πρότζεκτ θα δημιουργηθεί και πάλι... χωροταξικό πρόβλημα στην ομάδα και ιδίως στην κορυφή της επίθεσης.

Με τους Ανσαριφάρντ, Τζούρτζεβιτς και Μπεν να βρίσκονται σε καλή κατάσταση, δείχνει μάλλον υπερβολικό να αποκτηθεί και άλλος σέντερ φορ, ιδιαίτερα μάλιστα από τη στιγμή που από τα μέσα Δεκέμβρη και μετά δεν θα υπάρχουν καθόλου ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Ο Τζούρτζεβιτς βρήκε ξανά τον καλό του αγωνιστικό εαυτό και τη θέση του στην ομάδα όταν έπαψε να υφίσταται η προοπτική του Εμενίκε και μάλλον θα είναι πισωγύρισμα για όλους το να επανέλθουν με μια νέα μεταγραφή οι συνθήκες ανταγωνισμού του πρόσφατου παρελθόντος. Ετσι, στον Ολυμπιακό θα κληθούν τώρα να πάρουν αποφάσεις επί του σχεδιασμού της ομάδας διαθέτοντας αρκετά νέα δεδομένα...  
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΑΛΕΦΑΝΤΟΥ:

Ποιος Λιβάγια, σιγά τον Αραούχο - Αυτό δεν μου άρεσε σε Τζούρτζεβιτς, Λεμονής για... εξωτερικό

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags