Facebook Pixel Sportdog.gr | Θα μπουν και στην ΠΑΕ Άρης οι Τούρκοι;
| 2017-11-30 18:33:00

Θα μπουν και στην ΠΑΕ Άρης οι Τούρκοι;

Sportdog Team
Θα μπουν και στην ΠΑΕ Άρης οι Τούρκοι;

Τα μέχρι στιγμής δεδομένα...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Metrosport, οι εκπρόσωποι των επιχειρηματιών έχ ουν ξεκαθαρίσει ότι πρώτα πρέπει να ολοκληρωθεί το διαδικαστικό σκέλος με τη συνεργασία στην Κ.Α.Ε., για να ακολουθήσει η έναρξη των επαφών με τον πρόεδρο της Π.Α.Ε. Παράλληλα αφήνεται να εννοηθεί ότι οι Τούρκοι είναι εκείνοι, που θα χτυπήσουν την πόρτα του «Κλ. Βικελίδης», καθώς εκείνοι είναι που έχουν εκδηλώσει τις προθέσεις τους.

Και, από τη στιγμή που ο Καρυπίδης είναι δεκτικός στην προοπτική χορηγίας, τότε η μπάλα βρίσκεται στο δικό τους γήπεδο. Οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών ανέφεραν πως αύριο επρόκειτο να πραγματοποιηθεί η μεταξύ τους συνάντηση, ωστόσο κάτι τέτοιο θα συμβεί, εφόσον κλείσει το τυπικό σκέλος με την ομάδα μπάσκετ.

Βάση συζητήσεων η άνοδος

Όπως γίνεται αντιληπτό, το όλο θέμα βρίσκεται, προς το παρόν, σε εμβρυϊκό στάδιο. Οι Τούρκοι τονίζουν ότι ενδιαφέρονται για χορηγίες και όχι αγορά μετοχών (είναι μακρινό σενάριο), αλλά βασική προϋπόθεση είναι η εξασφάλιση της ανόδου στη Super League. Βέβαια, υπάρχει και η άποψη που λέει ότι είναι πιθανή και η επίσπευση, εάν για παράδειγμα ο Αρης πάρει έγκαιρα το εισιτήριο για τα… σαλόνια.  Η εταιρεία, η οποία αναμένεται, αν όλα πάνε καλά, να επενδύσει είναι η Σοτούς (παράγει γαλακτοκομικά προϊόντα), ενώ δεν αποκλείεται, σε βάθος χρόνου, να ακολουθήσουν και άλλες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags