Facebook Pixel Sportdog.gr | Μπεργκ για ΠΑΟΚ (;) - Ποιος τον θέλει σαν τρελός και τι θα γίνει - Όλα τα δεδομένα
| 2017-11-30 20:18:00

Μπεργκ για ΠΑΟΚ (;) - Ποιος τον θέλει σαν τρελός και τι θα γίνει - Όλα τα δεδομένα

Sportdog Team
Μπεργκ για ΠΑΟΚ (;) - Ποιος τον θέλει σαν τρελός και τι θα γίνει - Όλα τα δεδομένα

Θα... σκάσει στην Τούμπα ο παικταράς;

Είναι «καψούρα» του Ιβάν Σαββίδη και πάρα πολλών ΠΑΟΚτσήδων και ο ερχομός του στην Τούμπα θα προκαλούσε… σεισμό! Πόσο εφικτό είναι να συμβεί αυτό τον Ιανουάριο;

Εδώ και πολύ καιρό ο ΠΑΟΚ «ψάχνεται» για έναν επιθετικό που ή θα πλαισιώσει τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ή ακόμα και θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του σε περίπτωση που ο Σέρβος… κουνήσει μαντήλι σε έναν μήνα!

Μέσα από το Sportdog.gr έχετε ενημερωθεί λεπτομερώς για όλα τα δεδομένα που ισχύουν στην περίπτωση του Μάρκους Μπεργκ, για τον οποίο ο Ιβάν Σαββίδης θα… έστρωνε κόκκινο χαλί εάν τα πράγματα ήταν διαφορετικά σε σχέση με τα δεδομένα που ισχύουν αυτή τη στιγμή.

Το μεγάλο «αγκάθι» στην όλη ιστορία είναι η ρήτρα που έχει βάλει ο Γιάννης Αλαφούζος στη συμφωνία του με την Αλ Αϊν και εξαιτίας της ο ΠΑΟΚ αλλά και οποιαδήποτε άλλη ομάδα θελήσει να αποκτήσει τον Σουηδό επιθετικό, ακόμα και ως δανεικό, θα πρέπει να δώσει στον Παναθηναϊκό το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ!

Ακόμα και αν στο «Τριφύλλι» ήταν διατεθειμένοι να κάνουν… σκόντο στο συγκεκριμένο ποσό λόγω της τεράστιας ανάγκης που υπάρχει για ρευστό, και φυσικά αν η Αλ Αϊν μπει στη διαδικασία να πουλήσει ή να δανείσει τον Μπεργκ στον ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει καμία διάθεση να γίνει το «σωσίβιο» του Παναθηναϊκού για… πάρα πολλούς λόγους.

Συν τοις άλλοις, στον ΠΑΟΚ γίνεται προσπάθεια να εξισορροπηθούν τα έσοδα με τα έξοδα προκειμένου οι ασπρόμαυροι να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα με το Financial Fair Play, με μία ενδεχόμενη απόκτηση του Μπεργκ να κόστιζε το λιγότερο επτά εκατομμύρια ευρώ μέχρι το καλοκαίρι! (πέντε εκατομμύρια στον Παναθηναϊκό και δύο εκατομμύρια οι απολαβές του Μπεργκ μαζί με τα χρήματα που θα δίνονταν στην Αλ Αΐν για τον δανεισμό του και αυτά στην εφορία).

Επιπλέον, ο Μάρκους Μπεργκ και η σύζυγός του δεν «καίγονται» τόσο πολύ να επιστρέψουν στη χώρα μας παρά το ότι η ζωή στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα δεν είναι το ίδιο εύκολη με αυτή στην Ελλάδα και έτσι γίνεται αντιληπτό πως η όλη ιστορία, δηλαδή να φορέσει άμεσα ο Σουηδός τη φανέλα του ΠΑΟΚ, μοιάζει σχεδόν αδύνατη. Εάν πάντως αλλάξουν άρδην τα δεδομένα, είτε τώρα είτε το καλοκαίρι, κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το τι θα συμβεί…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags