Facebook Pixel Sportdog.gr | Η τεράστια διαφορά Χουλτ-Μολέντο! Ο μεγάλος φόβος στον ΠΑΟ και η απίστευτη πρόταση
| 2017-11-30 21:08:00

Η τεράστια διαφορά Χουλτ-Μολέντο! Ο μεγάλος φόβος στον ΠΑΟ και η απίστευτη πρόταση

Sportdog Team
Η τεράστια διαφορά Χουλτ-Μολέντο! Ο μεγάλος φόβος στον ΠΑΟ και η απίστευτη πρόταση

Τί συμβαίνει με τους δύο ξένους του τριφυλλιού;

Εξαιρετικά σημαντική ήταν για τον Παναθηναϊκό η επίσκεψη των Τομαζάτου και Κωνσταντίνου στην προπόνηση της Πέμπτης, όπου ενημέρωσαν τους ποδοσφαιριστές για τα χρήματα που έχουν συγκεντρώσει (περίπου 500.000 από το 1.3 εκατ. ευρώ που χρειάζονταν), αλλά και για τον τρόπο που θα πληρωθούν τα οφειλόμενα.

Οι δυο τους παρουσίασαν τη πρόταση της διοίκησης για την αποπληρωμή της δόσης Οκτωβρίου, ύψους 1,3 εκατ. ευρώ, προκειμένου να αποφύγουν να υπάρξουν προσφυγές από την Παρασκευή, όπως θα είχε δικαίωμα κάθε πράσινος.

Η πρόταση της διοίκησης είχε ως εξής. Να πληρωθούν την επόμενη εβδομάδα το 40% της δόσης Οκτωβρίου και το υπόλοιπο να το λάβουν τον Ιανουάριο από τη δόση της Αλ Αϊν για τον Μπεργκ ύψους 750.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportdog.gr, δεν υπήρξε κάποια αντίδραση από τους ποδοσφαιριστές, αν και στα «πηγαδάκια» αμέσως μετά την συζήτηση, υπήρξαν κάποιοι που δεν έκρυβαν ότι δεν ικανοποιήθηκαν από όσα άκουσαν

Στον Παναθηναϊκό πάντως δεν ανησυχούν ιδιαίτερα και θεωρούν πως, για την ώρα, έχουν καλύψει το μεγαλύτερο έδαφος και ότι δεν θα έχουν προβλήματα προσφυγών. Ο μόνος επίφοβος παραμένει φυσικά ο Νίκλας Χουλτ, ο οποίος έχει διαμηνύσει πως θέλει να εξοφληθεί, αλλιώς θα κινηθεί νομικά για να μείνει ελεύθερος. Άλλωστε, ο μάνατζέρ του εδώ και πολύ τον πιέζει να ακολουθήσει αυτή την οδό, καθώς τον προτείνει ως ελεύθερο τόσο σε ελληνικές ομάδες όσο και στο εξωτερικό.

Περιμένουν… λύτρωση από τον Μολέντο

Αντίθετο δρόμο, από αυτόν που έχει επιλέξει ο Χουλτ, φαίνεται πως θα ακολουθήσει ο Ροντρίγκο Μολέντο. Ο Βραζιλιάνος στόπερ δεσμεύτηκε στις συζητήσεις του με τους Πράσινους πως δεν θα κινήσει τις διαδικασίες για να φύγει ως ελεύθερος και ότι αν δεν βρεθούν τα λεφτά (μέσω νέου επενδυτή, διαβάστε ΕΔΩ), τότε θα ψάξει πρόταση, ώστε να φέρει και χρήματα στα ταμεία του Παναθηναϊκού.

Στο Τριφύλλι μάλιστα έχουν εναποθέσει πολλές ελπίδες σε μία πιθανή μεταγραφή του Μολέντο και εκτιμούν ότι μπορούν να βρουν καλύτερη πρόταση από τις 500.000 ευρώ που γράφουν στην πατρίδα του, παρότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Βέβαια, η περίπτωσή του δεν είναι τόσο εύκολη, καθώς για να βρεθεί πρόταση πάνω από το μισό εκατομμύριο, θα πρέπει τελικά οι 2-3 ομάδες που τον τσεκάρουν στην Ευρώπη, να αποφασίσουν να κάνουν επίσημη κρούση. Το πρόβλημα είναι όμως πως ο ίδιος ο Μολέντο ζητάει ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο και κανείς δεν είναι πρόθυμος να του το δώσει και να πληρώσει και τον Παναθηναϊκού, αφού ξέρει πως μπορεί από 1 Γενάρη να τον υπογράψει ως ελεύθερος είτε για τώρα (αν κάνει προσφυγή, που δεν θέλει) είτε για το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags