Facebook Pixel Sportdog.gr | Σοκαριστικό! «Έφτασα να φοβάμαι για τη ζωή μου στη Ριζούπολη»!
| 2017-12-01 16:03:00

Σοκαριστικό! «Έφτασα να φοβάμαι για τη ζωή μου στη Ριζούπολη»!

Sportdog Team
Σοκαριστικό! «Έφτασα να φοβάμαι για τη ζωή μου στη Ριζούπολη»!

Ο Κάρλος Σαΐνιο θυμάται...

Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού, Κάρλος Σαΐνιο, παραχώρησε συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε στην κόλαση που βίωσε αυτός και οι συμπαίκτες του στο περιβόητο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το 2003 στη Ριζούπολη.

Ο Πορτογάλος παλαίμαχος άσος μιλώντας στην εφημερίδα «Observador», μάλιστα, αποκάλυψε πως είπε στον Γιώργο Καραγκούνη να αποχωρήσουν καθώς φοβήθηκε πως ρισκάρουν ακόμα και την ίδια τους τη ζωή.

Πιο συγκεκριμένα υποστήριξε ότι «Θυμάμαι ότι στο τέλος μιας σεζόν θα ήμασταν πρωταθλητές εάν στην έδρα του Ολυμπιακού νικούσαμε ή χάναμε με λιγότερα από δύο γκολ. Ήμασταν καλύτεροι εκείνη τη χρονιά. Αλλά, χάσαμε 3-0.

Έφθασα να φοβάμαι για τη ζωή μου. Ακόμη και στη φυσούνα, ακούγαμε κροτίδες. Ήταν μια κόλαση. Η ομάδα μου ήταν πρακτικά εκείνη με την οποία η Ελλάδα κατέκτησε το Euro 2004. Η ομάδα μας ήταν καλύτερη από του Ολυμπιακού στην τελική. Έφθασα να πω στον Καραγκούνη: "Πάμε να φύγουμε. Ρισκάρουμε τη ζωή μας". Μετά την ήττα, πέρασε μια εβδομάδα για να βγω στο δρόμο. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, σου συμπεριφέρονταν άσχημα. Ήσουν στο ρεστοράν, δειπνούσες με την οικογένειά σου και σε διέκοπταν. Δεν ήταν εύκολο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags