Facebook Pixel Sportdog.gr | «Οι μέρες του είναι μετρημένες στον ΠΑΟΚ - Με αυτούς θα ενισχυθεί η ομάδα - "Προβλήματα" με Λημνιό»
| 2017-12-02 09:30:00

«Οι μέρες του είναι μετρημένες στον ΠΑΟΚ - Με αυτούς θα ενισχυθεί η ομάδα - "Προβλήματα" με Λημνιό»

του Γιώργου Κτενά
«Οι μέρες του είναι μετρημένες στον ΠΑΟΚ - Με αυτούς θα ενισχυθεί η ομάδα - "Προβλήματα" με Λημνιό»

Ο ρεπόρτερ ΠΑΟΚ, Α. Τσακαλέας, στο Sportdog.

Σενάριο επιστημονικής φαντασίας χαρακτήρισε ο Αντώνης Τσακαλέας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο sportdog.gr, το ρεπορτάζ που θέλει τον ΠΑΟΚ να στοχεύει σε ενίσχυση-«πακέτο» με τους Ουζουνίδη, Μολέδο, Χουλτ και Μπεργκ!

Ο δημοσιογράφος που καλύπτει το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε, ακόμα, στην ενθαρρυντική παρουσία του Βρακά εναντίον του Αιγινιακού, στο μεταγραφικό παζάρι του χειμώνα, αλλά και στους παίκτες που αναμένεται να αποχωρήσουν από τον Διkέφαλο.

Ακόμα, μίλησε για την παρουσία των Μακ και Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ, αλλά και για το γεγονός ότι τη μεγάλη διάθεση που υπάρχει στον σύλλογο για να στηρίξουν τον προπονητή, θα τη φέρουν τα νικηφόρα αποτελέσματα.

«Στο παιχνίδι εναντίον του Αιγιανικού υπήρχαν παίκτες του ΠΑΟΚ που ήθελαν να δώσουν νόημα στο ματς. Δεν ξέρω αν θυμάται κάποιος σε αδιάφορο παιχνίδι να υπάρχει παίκτης της ομάδας-φαβορί που σκοράρει και πηγαίνει να μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα για να την πάει στη σέντερα. Θα είχε κάποιο νόημα τέτοια ενέργεια, αν ο ΠΑΟΚ έπρεπε να κερδίσει με συγκεκριμένο σκορ για να προκριθεί», σχολίασε αρχικά μέσω του sportdog.gr o Αντώνης Τσακαλέας και στη συνέχεια συμπλήρωσε για τον Βρακά και το ντεμπούτο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ:

«Βρίσκεται τρία χρόνια στην ομάδα, έπαιξε ως εξτρέμ αλλά είναι μεσοεπιθετικός. Λένε ότι είναι από τους παίκτες που δίνουν ρυθμό στις ομάδες που αγωνίζεται. Ένα από τα ατού του είναι στα στημένα, περισσότερο τα κόρνερ και τα γεμίσματα στην περιοχή. Στέκονται στον τρόπο παιχνιδιού, στο κράτημα της μπάλας και στο μοίρασμά της. Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά αν θα τον ξαναδούμε φέτος, αλλά είναι στη λίστα των ποδοσφαιριστών που θα βρίσκονται στην προετοιμασία της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Και αυτό ακόμα κέρδος θα είναι για την ηλικία του».

Έχει ανοίξει εδώ και καιρό η κουβέντα στον ΠΑΟΚ για τις μεταγραφές του Γενάρη. Πώς βλέπεις αυτό το κομμάτι του ρεπορτάζ;

«Ο ΠΑΟK στοχεύει σε έναν αριστερό μπακ, υπό προϋποθέσεις σε έναν αμυντικό μέσο, σε έναν επιθετικό και ίσως σε έναν μεσοεπιθετικό ή εξτρέμ. Αν ήταν να γίνει μόνο μια κίνηση, θα έλεγα ότι θα ήταν η ενίσχυση στη θέση του αριστερού μπακ. Στη μεσαία γραμμή θα πρέπει να δούμε τι θα γίνει με τον Τσίμιροτ και αν θα προκύψει πρόταση για εκεί. Βρίσκεται στη λίστα της Βέρντερ Βρέμης εδώ και 1,5 χρόνο, αλλά οι Γερμανοί δεν ικανοποίησαν τον ΠΑΟΚ δύο φορές που βρέθηκαν σε επαφή».

Εκτός από εκείνους που θα έρθουν, υπάρχουν και οι ποδοσφαιριστές που θα φύγουν. Τι περισσότερο μπορούμε να πούμε εδώ;

«Οι μέρες του Κάτσε στον ΠΑΟΚ είναι μετρημένες, τουλάχιστον σύμφωνα με τον τρόπο που διαχειρίζεται ο Λουτσέσκου το έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Το θέλει και ο ίδιος ο Κάτσε άλλωστε. Όχι να φύγει από τον ΠΑΟΚ, αλλά να πάει σε κάποια ομάδα που θα παίζει. Ερωτηματικό αποτελεί η διαχείριση των εξτρέμ, καθώς εκεί υπάρχει μια πρώτη γραμμή που είναι γεμάτη. Με Βιεϊρίνια, Μακ και Τζάλμα Κάμπος. Υπάρχει και ο Λημνιός που βάζει περισσότερα προβλήματα στον προπονητή του με τις εμφανίσεις του. Μαγκιά του που έβαλε το κεφάλι κάτω και δούλεψε, γιατί επί Στανόγεβιτς είχε ετοιμάσει τις βαλίτσες του για να επιστρέψει στον Ατρόμητο».

Υπάρχει ένα θέμα, πάντως, με την απόδοση του Βιεϊρίνια και, κυρίως, εκείνη του Μακ.

«Και ο Μακ αλλά και ο Βιεϊρίνια πληρώνουν το καλοκαίρι τους, τον τρόπο που ουσιαστικά δεν έκαναν προετοιμασία με τις ομάδες τους. Με τη μεταγραφή του ο Μακ, με τον τραυματισμό του ο Βιεϊρίνια. Όλη αυτή η κατάσταση έχει δυσκολέψει τον Λουτσέσκου, που έχει επιμείνει σε αυτούς τους δύο παίκτες, προκειμένου να τους δώσει το δικαίωμα να βρούνε ρυθμό. Αν και από την άλλη πλευρά υπάρχει πίεση αποτελεσμάτων».

Το ξέρεις, το έχεις συναντήσει, υπάρχει σενάριο για Ουζουνίδη και Παναθηναϊκό. Πώς το σχολιάζεις;

«Τελευταία διάβασα κάπου ότι ο ΠΑΟΚ στοχεύει σε πακέτο Ουζουνίδη, Χουλτ, Μολέδο και Μπεργκ. Δεν ξέρω αν θα το δούμε και σε ταινία επιστημονικής φαντασίας. Έχω την εντύπωση ότι ο Ουζουνίδης, ο οποίος χτίζει πολύ προσεκτικά το όνομά του, θα πρέπει να γίνει κάτι πολύ σημαντικό για να αφήσει τον Παναθηναϊκό. Ξέρει ότι παίρνει προπονητικούς πόντους και πιστεύει στον εαυτό του. Αυτό το "Με όποιο υλικό κι αν έχω, θα κάνω τη δουλειά μου". Από την άλλη στον ΠΑΟΚ τη μεγάλη διάθεση που υπάρχει για να στηρίξουν τον προπονητή, θα την φέρουν μόνο τα αποτελέσματα. Είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις των προπονητών που έμεινα χωρίς να κερδίζουν».

Πιστεύεις ότι μπορεί να υπάρξει πρόβλημα με τον Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ;

«Έχει δεχτεί πολλούς κραδασμούς η καρέκλα του. Ο τρόπος με τον οποίο απάντησε στην ερώτηση για το παιχνίδι με την Ξάνθη και αν είναι κρίσιμο το ματς, δείχνει πολλά. Είπε ότι το παιχνίδι αυτό μπορεί να είναι κρίσιμο, αλλά δεν τελειώνει με αυτό η χρονιά. Υπάρχουν κι άλλα παιχνίδια. Νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνουν πως το τέλος της κουβέντας αν μένει ή φεύγει, δεν θα είναι οριστικό ακόμα κι αν κερδίσει την Ξάνθη. Θα έρθει ένα μαξιλαράκι σε περίπτωση νίκης. Η διάθεση των παικτών είναι να σταθούν δίπλα στον προπονητή».

** Δείτε ποια μεγάλη καλοκαιρινή μεταγραφή του ΠΑΟΚ έχει τελειώσει, με ένα κλικ εδώ!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags