Facebook Pixel Sportdog.gr | Πάλι δεν νίκησε! Στο 2-2 με τη Θέλτα η Μπάρτσα! (BINTEO)
Ποδόσφαιρο
| 2017-12-02 15:58:00

Πάλι δεν νίκησε! Στο 2-2 με τη Θέλτα η Μπάρτσα! (BINTEO)

Sportdog Team
Πάλι δεν νίκησε! Στο 2-2 με τη Θέλτα η Μπάρτσα! (BINTEO)

Χαμένες ευκαιρίες, δοκάρι και γκολ που κακώς δεν μέτρησε...

H Θέλτα έγινε η πρώτη ομάδα που έφυγε αλώβητη από το «Καμπ Νου» (2-2) και έδωσε ξανά ζωή στην μάχη του τίτλου στην Primera Division.

Μόλις στο 6` ο Μέσι αστόχησε μέσα από την περιοχή ενώ στο 20’ ο Άσπας έφυγε στην κόντρα, έδωσε στον αμαρκάριστο, Γκόμες ο οποίος πλασάρε στον Τερ Στέγκεν και στην επαναφορά ο Άσπας με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Η απάντηση της Μπαρτσελόνα ήταν άμεση καθώς στο  22’ ο Παουλίνιο άνοιξε αριστερά στον Μέσι που από κοντά πλασάρε για το 1-1. Τρία λεπτά μετά ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Σουάρες και στο 27’ ο Μέσι σημάδεψε το δοκάρι της Θέλτα ενώ στο 36’ ο Μπλάνκο σταμάτησε την κεφαλιά του Παουλίνιο.

Στο 48ο λεπτό ο Παουλίνιο μπήκε όμορφα στην περιοχή και πέρασε και τον Μπλάνκο αλλά από πλάγια αριστερά αστόχησε και στο 63’ o Άλμπα έκανε υο γύρισμα από αριστερά και ο Σουάρες εξ επαφής πλασάρε για το 2-1. Στο 65’ ο Μέσι πήρε την κεφαλιά αλλά ο Μπλάνκο αστόχησε και στο70’ ο Άσπας μπήκε από δεξιά έκανε το γύρισμα και ο Γκόμες από κοντά έγραψε το 2-2. Στο 72’ ο Πικέ έχασε το άχαστο από κοντά ενώ στο 85’ ο Μέις έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία και στο 90+3’ η κεφαλιά του Αλκάθερ πέρασε μόλις έξω.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags