Facebook Pixel Τέσσερις μεταγραφές θέλει τον Γενάρη ο Μανόλο Χιμένεθ
| 2017-12-03 13:30:00

Φουλάρει για ενίσχυση τον Γενάρη η ΑΕΚ - Οι τρεις «σίγουροι» και η μεγάλη έκπληξη!

Sportdog Team
Φουλάρει για ενίσχυση τον Γενάρη η ΑΕΚ - Οι τρεις «σίγουροι» και η μεγάλη έκπληξη!

Άναψε φωτιές ο Χιμένεθ.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Μανόλο Χιμένεθ έριξε βόμβα για την ενίσχυση του Ιανουαρίου. «Η σπονδυλική στήλη της ομάδας έχει πληγωθεί», είχε τονίσει μεταξύ άλλων ο Ισπανός, ο οποίος κατά τα λεγόμενά του, ζήτησε δύο ακόμα ποδοσφαιριστές, λόγω των τραυματισμών του Μάνταλου και του Γιόχανσον.

Οπότε με τα δεδομένα που διαμορφώνονται, η ΑΕΚ θέλει καρέ μεταγραφών. Αντί-Μάνταλο, αντί-Γιόχανσον, αριστερό μπακ και το ερωτηματικό είναι ο τέταρτος, ο οποίος πρέπει να είναι αριστερό εξτρέμ, αλλά όπως φαίνεται δεν θα αποκτηθεί. Όχι ότι δεν θα αποκτηθεί παίκτης στη συγκεκριμένη θέση, αλλά δεν θα έρθει τέταρτος. Έτσι και αλλιώς, η αίσθηση που έχει αποτυπωθεί μέσω του ρεπορτάζ, είναι, ότι η Ένωση τον Ιανουάριο θα κινηθεί για δύο, βαριά, τρεις ποδοσφαιριστές.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ φέρονται, ότι αναζητούν παίκτης, ο οποίος ως αντί-Μάνταλος θα έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται στο φτερό, όπως έκανε πριν τραυματιστεί σοβαρά, ο εν αποθεραπεία ηγέτης του Δικεφάλου. Έτσι και αλλιώς όμως, ο Χιμένεθ έχει λύσεις μεσοεπιθετικά στον άξονα (Μπακασέτας, Λιβάγια, Λάζαρος, Κονέ). Εκτός και αν η κουβέντα που έκανε ο Ισπανός αφορούσε στόπερ και όχι αριστερό εξτρέμ. Τότε τα δεδομένα διαφοροποιούνται.



Η ενίσχυση του Ιανουαρίου είναι πάντα ριψοκίνδυνη. Λίγες μεταγραφές έχουν βγει στις ομάδες τέτοια εποχή. Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά και ο Χιμένεθ, ο οποίος είχε υπογραμμίσει, ότι «...η μεταγραφική περίοδος του χειμώνα είναι δύσκολη, η αγορά είναι μικρή και για να βρούμε κάτι καλό θα πρέπει ένας ποδοσφαιριστής να έχει κακή σχέση με την ομάδα του».



Η ΑΕΚ όμως αρέσκεται να παίρνει το ρίσκο. Εξάλλου τον περασμένο Γενάρη είχε κινηθεί για τον (πρώτο) δανεισμό του Αραούχο και η κίνηση της βγήκε. Ο Αργεντινός αναμόρφωσε την εικόνα της και με την παρουσία του Χιμένεθ, η ομάδα βγήκε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ βρέθηκε μέσα και στον στόχο του Κυπέλλου.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags