Facebook Pixel Sportdog.gr | Έξω φρενών ο Πρίγιοβιτς! Τι είπε για τον τραυματισμό του
| 2017-12-03 20:13:00

Έξω φρενών ο Πρίγιοβιτς! Τι είπε για τον τραυματισμό του

Sportdog Team
Έξω φρενών ο Πρίγιοβιτς! Τι είπε για τον τραυματισμό του

Με ποιους τα έβαλε ο φορ του ΠΑΟΚ και για ποιον λόγο;

Σοβαρά ενοχλημένος ήταν το πρωί του Σαββάτου ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, με αφορμή δημοσιεύματα μερίδας του Τύπου, που αμφισβητούσαν τον τραυματισμό του, που καταγράφηκε στην προπόνηση του ΠΑΟΚ που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής. 

Ο Σέρβος διεθνής δεν μπορούσε να κρύψει τον εκνευρισμό του για την αμφισβήτηση του προβλήματος που αντιμετωπίζει και επιβεβαιώθηκε από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής. Η μαγνητική έδειξε ότι ο Πρίγιοβιτς υποφέρει από διάστρεμμα έσω συνδέσμων, στη δεξιά ποδοκνημική.

Η εφημερίδα FORZA Plus επικοινώνησε με τον ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου που δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις, τονίζοντας μόνο της εξής φράση... «Συγχαρητήρια στους «γιατρούς» που έβγαλαν συμπεράσματα. Καλά θα κάνουν να απευθυνθούν στο ιατρικό τμήμα του ΠΑΟΚ για να ενημερωθούν»

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο πρώτος σκόρερ του Δικεφάλου μιλώντας στο περιβάλλον του τόνιζε ότι δεν μπορεί να πιστέψει πως είναι δυνατόν να αμφισβητείται το πρόβλημα που αντιμετωπίζει καθώς επίσης και ότι δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται στόχος από μερίδα του Τύπου, χωρίς ποτέ να έχει δώσει δικαίωμα σε κανένα... «Δεν μπορεί ο καθένας να γράφει ότι θέλει. Δεν θα το επιστρέψω αυτό. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνομαι στόχος δημοσιευμάτων το τελευταίο διάστημα. Τι θέλουν τελικά από μένα;».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πρίγιοβιτς ενημέρωσε τον εκπρόσωπο του για το περιστατικό ενώ παράλληλα ενημέρωσε και τους επιτελείς της ομάδας από τους οποίους ζήτησε να επιληφθούν του θέματος, θεωρώντας ότι η αμφισβήτηση μειώνει και την επαγγελματική του υπόσταση και φυσικά την εικόνα του στην ομάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags