Facebook Pixel Sportdog.gr | «Σκληρές» δηλώσεις Μολίνς: «Ντροπή! Ο Παναθηναϊκός μικραίνει» - Τι είπε για… υποβιβασμό
| 2017-12-03 21:00:00

«Σκληρές» δηλώσεις Μολίνς: «Ντροπή! Ο Παναθηναϊκός μικραίνει» - Τι είπε για… υποβιβασμό

Sportdog Team
«Σκληρές» δηλώσεις Μολίνς: «Ντροπή! Ο Παναθηναϊκός μικραίνει» - Τι είπε για… υποβιβασμό

Ατάκες «φωτιά» για Πανιώνιο, Ουζουνίδη και διοίκηση.

Ο Γκιγιέρμο Μολίνς εμφανίστηκε πολύ στεναχωρημένος από την εικόνα του Παναθηναϊκού και την ήττα από τον Πανιώνιο, ενώ μίλησε επίσης για την κακή οικονομική κατάσταση της ομάδας, που αρχίζει να φαίνεται και στον αγωνιστικό χώρο.

Επίσης, ξεκαθάρισε πως δεν φοβάται ότι θα κινδυνέψουν οι Πράσινοι με υποβιβασμό, ωστόσο σημείωσε πως ο σύλλογος μικραίνει!

Αρχικά σχολίασε στη Nova:

« Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω. Είναι ντροπή που δείξαμε ένα τέτοιο πρόσωπο ως Παναθηναϊκός. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κάνουμε ακόμα περισσότερα. Βεβαίως τα δύσκολα που βιώνει αυτή η ομάδα βγαίνουν σιγά σιγά στο αγωνιστικό κομμάτι. Είναι πολλοί παίχτες τραυματίες. Άλλοι αποχωρούν. Πραγματικά, δεν θέλω να εκφράσω τίποτα άλλο παρά μόνο την βαθιά λύπη μου.»

Για το αν θεωρεί την κατάσταση αναστρέψιμη:

«  Δεν ξέρω τι να απαντήσω. Αν με ρωτούσατε πριν το ματς θα έλεγα σίγουρα ναι. Είμαστε δέκα λεπτά μετά των αγώνα. Δεν νομίζω ότι είναι καλή η στιγμή για να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Ήδη συνεχίζουμε κάποια παιχνίδια που δεν έχουμε νίκη. Έχουμε απώλειες. Ο προπονητής μας προσπαθεί να κάνει το καλύτερο δυνατό για μια ομάδα που μικράινει. Για το αποψινό αποτέλεσμα δεν έχω τίποτα παραπάνω να πω. Είναι ντροπη.»

Για το ενδεχόμενο κινδύνου για υποβιβασμό, απάντησε:

 « Όχι δεν είναι έτσι τα πράγματα. Δεν μιλάω για την ομάδα, μιλάω προσωπικά για μένα. Στην αρχή όταν ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα, έλεγα ότι έχουμε μια ομάδα που μπορεί να το διεκδικήσει. Και την ίδια άποψη θα είχα μέχρι πριν από μερικούς αγώνες. Αλλά αυτό που βλέπω είναι ότι υπάρχουν πράγματα που πάνε στραβά. Αν ήξερα τι φταίει, να είστε σίγουροι ότι θα έκανα το παν για να το διορθώσω. Όλοι οι παίχτες κοιτάμε να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, να τρέξουμε να κάνουμε ότι περισσότερο μπορούμε, αλλά δεν βγαίνει. Υπάρχουν θέματα αυτοπεποίθησης. Υπάρχει πρόβλημα με την έλλειψη νικών αλλά, όχι δεν φοβάμαι τον υποβιβασμό.»

Για την πρόταση της διοίκησης για την αποπληρωμή των οφειλών:

« Η διοίκηση μας έκανε μια πρόταση προσπαθώντας για το καλύτερο. Η δική μου πρόταση ήταν να δοθεί ένα κομμάτι των οφειλών στους παίχτες, για να δοθεί κι ένα μέρος στους εργαζόμενους στον σύλλογο. Δεν νομίζω ότι με βάσει την κατάσταση μπορεί να γίνει κάτι καλύτερο.»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags