Facebook Pixel Πολύ πιθανή και η αποχώρηση του Ρόμπερτ Μακ στον ΠΑΟΚ
| 2017-12-04 18:00:00

Σκάνε «βόμβες» στον ΠΑΟΚ, τσουνάμι αποχωρήσεων - Μέσα και κορυφαία ονόματα

Sportdog Team
Σκάνε «βόμβες» στον ΠΑΟΚ, τσουνάμι αποχωρήσεων - Μέσα και κορυφαία ονόματα

«Καυτό» και αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του sportdog.gr. 

Είναι λογικό το ενδιαφέρον του κόσμου του ΠΑΟΚ να βρίσκεται περισσότερο στη «μάχη» του πρωταθλήματος και από χθες το βράδυ στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, όμως στον Δικέφαλο του Βορρά προετοιμάζονται παράλληλα για το μεταγραφικό πάρε – δώσε του Ιανουαρίου.

Όπως έχετε διαβάσει το προηγούμενο διάστημα μέσα από το Sportdog.gr, βασική προτεραιότητα του ΠΑΟΚ είναι η απόκτηση ενός επιθετικού με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και η απόκτηση ενός τουλάχιστον αριστερού μπακ, αφού ο Μάριν Λέοβατς «τελείωσε» οριστικά, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν εμπιστεύεται καθόλου τον Παναγιώτη Δεληγιαννίδη και ο Ντοριάν Λεβέκ, που έτσι κι αλλιώς δεν υπολογιζόταν, θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου και θα πρέπει να μείνει σίγουρα εκτός δράσης για ακόμα τρεις μήνες.

Αν τώρα βρεθεί ένας αριστερός μπακ που θα μπορεί να παίζει και στα δεξιά της άμυνας ή ένας ποιοτικός αλλά «φθηνός» δεξιός μπακ για να παίρνει... ανάσες ο Λέο Μάτος, φυσικά θα είναι ό,τι καλύτερο για τους ασπρόμαυρους αφού δεν «καίγονται» για να πάρουν έναν δεξιό οπισθοφύλακα, ενώ οι Θεσσαλονικείς «ψάχνονται» και για στόπερ, αφού όπως όλα δείχνουν ο Κάρλος Ζαμπράνο είναι «τελειωμένος» από τον ΠΑΟΚ και επιστρέφει στη Ρούμπιν Καζάν όπου και ανήκει!



Ακόμα, υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι Έργκους Κάτσε και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ που από το καλοκαίρι είναι περισσότερο μεταξύ πάγκου και κερκίδας αλλά και ο Αχιλλέας Πούγγουρας προορίζεται για δανεικός εάν βρεθεί ομάδα της Super League που θα του δώσει χρόνο συμμετοχής, ενώ δεν γίνεται καν λόγος για τους Ζέλικο Μπρκιτς και Δημήτρη Κωνσταντινίδη που είναι εκτός ομάδας! 



Επιπλέον, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος πως ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και ο Γκόικο Τσίμιροτ θα συνεχίσουν να βρίσκονται στην Τούμπα και με την έλευση του 2018, αφού δεν είναι μυστικό πως ο ΠΑΟΚ δεν θα έδινε αρνητική απάντηση εάν «έσκαγε» μία πολύ καλή πρόταση για τον έναν από τους δύο ή και για τους δύο!

Αυτό που μαθαίνει όμως το Sportdog είναι πως στην Τούμπα ακούστηκε ως πιθανή η αποχώρηση του Ρόμπερτ Μακ ή καλύτερα η... επιστροφή του στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, λόγω της «φτωχής» μέχρι τώρα προσφοράς του Σλοβάκου, που δεν θυμίζει και πολύ τον ποδοσφαιριστή που... έβγαζε μάτια και πέτυχε 20 γκολ με προπονητή τον Ίγκορ Τούντορ. Σ΄ αυτό βέβαια φέρει ευθύνη και ο Λουτσέσκου, που όχι μόνο δεν έχει δοκιμάσει μέχρι τώρα τον Μακ στην κορυφή της επίθεσης και εδώ και πολύ καιρό ή τον χρησιμοποιεί ως αλλαγή ή δεν τον χρησιμοποιεί καθόλου!

Με τη χθεσινή του εμφάνιση στα Πηγάδια όμως, έστω και αν αγωνίστηκε στο παιχνίδι από... σπόντα, λόγω του τραυματισμού του Ελ Καντουρί, ο Μακ κέρδισε πόντους και έδειξε αποφασισμένος να κερδίσει ξανά τη θέση του βασικού, γεγονός που μπορεί και να γυρίσει ξανά το κλίμα υπέρ του!

Το... ραντάρ του sportdog.gr έμαθε όμως και κάτι ακόμα. Πως τον Ιανουάριο θα υπάρξει μία αποχώρηση που θα προκαλέσει μεγάλο... μπαμ. Ποιος θα είναι αυτός ο ποδοσφαιριστής; Μείνετε συντονισμένοι! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags