Facebook Pixel Δραματικές εξελίξεις στον ΠΑΟ - Γι’ αυτό «τελειώνει» ο Τσάβες!
| 2017-12-05 17:16:00

Δραματικές εξελίξεις στον ΠΑΟ - Γι’ αυτό «τελειώνει» ο Τσάβες - Ποιος θα τον ακολουθήσει;

Sportdog Team
Δραματικές εξελίξεις στον ΠΑΟ - Γι’ αυτό «τελειώνει» ο Τσάβες - Ποιος θα τον ακολουθήσει;

Ακόμα μια επιβεβαίωση του sportdog.gr.

Από την πρώτη στιγμή που ο Αντρές Τσάβες αποφάσισε να φύγει από την Ελλάδα και να επιστρέψει στην πατρίδα του, το sportdog.gr εξήγησε με διαδοχικά ρεπορτάζ τους λόγους που ο παίκτης έκανε αυτή την επιλογή αλλά και γιατί ήταν δύσκολο να γυρίσει στον Παναθηναϊκό.

Ακόμα και χθες που υπήρχαν ρεπορτάζ που ανέφεραν ότι ο Αργεντινός ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα, αναφέραμε ότι ο παίκτης δεν έχει καμία τέτοια διάθεση και πως κανένας από το Τριφύλλι δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του για να τον πείσει να γυρίσει στην ομάδα.

Η επιβεβαίωση ήρθε σήμερα και μάλιστα ήταν διπλή, αφού αρχικά τα νεότερα ρεπορτάζ έγραψαν ότι ο Αντρές Τσάβες προτίθεται να μείνει στην πατρίδα του, ενώ αργότερα έγινε γνωστή η πρόθεση της διοίκησης του Παναθηναϊκού να κινηθεί νομικά κατά του παίκτη.

Η ουσία, λοιπόν, στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι ότι ο ποδοσφαιριστής ουδέποτε έδειξε πρόθεση να γυρίσει στην Ελλάδα, κάτι που ξεκαθάρισε εξαρχής το sportdog.gr, ενώ δε φαίνεται να υπάρχουν πιθανότητες ανατροπής της κατάστασης.

Αν δεν προκύψει κάποια συγκλονιστική εξέλιξη, ο Αντρές Τσάβες θα παραμείνει στην πατρίδα του μέχρι το τέλος της σεζόν και ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να κυνηγήσει νομικά την υπόθεση, αν και όσο ο παίκτης παραμένει απλήρωτος οι Πράσινοι παραμένουν σε δυσχερή θέση.

Όπως και να έχει, η εξέλιξη αυτή με τον Αργεντινό φανερώνει πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση για τον Παναθηναϊκό, από τη στιγμή που οι παίκτες του έχουν αρχίσει να τον αγνοούν, αντιλαμβανόμενοι πώς έχουν τα πράγματα στον σύλλογο.

Και φυσικά είναι θέμα χρόνου να προκύψουν και νέοι “Τσάβες” στην ομάδα, όσο δε βρίσκεται μια λύση στα διοικητικά και όσο το καράβι που λέγεται Παναθηναϊκός οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στα βράχια.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags