Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα έβαλε με την τύχη για τον αποκλεισμό ο Ένγκελς!
Ποδόσφαιρο
| 2017-12-06 00:26:00

Τα έβαλε με την τύχη για τον αποκλεισμό ο Ένγκελς!

Sportdog Team
Τα έβαλε με την τύχη για τον αποκλεισμό ο Ένγκελς!

Πικράμένος ο στόπερ του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο φετινό Champions League  με ακόμα μια ήττα και έμεινε τελευταίος στον όμιλο κόντρα σε Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους και Σπόρτινγκ με έναν μόλις.

Στις δηλώσεις του  μετά το ματς με τη Γιουβέντους ο Μπιόρν Ένγκελς στάθηκε στο γεγονός ότο ο Ολυμπιακός ήταν άτυχος, όχι μόνο απόψε, αλλά και γενικότερα στα ματς του ομίλου.

Αναλυτικά, τα λεγόμενά του στην κάμερα της Cosmote TV:

«Σήμερα είχαμε αρκετές ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει και να έχουμε διαφορετικό αποτέλεσμα, αλλά μας έλειψε ξανά η τύχη. Γενικώς δεν είχαμε τύχη σε αυτή τη φάση των ομίλων, όπου παίξαμε απέναντι σε πολύ δυνατές ομάδες, όπως είναι η Γιουβέντους και η Μπαρτσελόνα, όμως πρέπει να κρατήσουμε την εμπειρία για τη συνέχεια. Όταν παίζεις απέναντι σε παίκτες πολύ υψηλού επιπέδου πρέπει να ανεβαίνει και το δικό σου επίπεδο, δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας παρότι κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Πρέπει να βελτιωθούμε στην άμυνα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ξεκινώντας από το Σάββατο, με όλο το σεβασμό γιατί είμαστε Ολυμπιακός και στο Τσάμπιονς Λιγκ παίζεις απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους και είναι πολύ δύσκολο».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags