Facebook Pixel Sportdog.gr | Aπειλεί με... κασέτες ο Σάββας: «Έχω κρατήσει τα πάντα, θα κάνω συνένευξη και θα τα πω όλα»
Ποδόσφαιρο
| 2017-12-06 00:50:00

Aπειλεί με... κασέτες ο Σάββας: «Έχω κρατήσει τα πάντα, θα κάνω συνένευξη και θα τα πω όλα»

Sportdog Team
Aπειλεί με... κασέτες ο Σάββας: «Έχω κρατήσει τα πάντα, θα κάνω συνένευξη και θα τα πω όλα»

Αιχμές από τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού μετά την ήττα από τη Γιουβέντους!

Στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού, ο εκ των αντιπροέδρων των Πειραιωτών, Σάββας Θεοδωρίδης, μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV και τόνισε ότι ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να ανταγωνιστεί τόσο μεγάλες δυνάμεις όπως η Μπαρτσελόνα και η Γιουβέντους, όμως υποσχέθηκε ότι θα κάνει τα πάντα για  να κερδίσει το πρωτάθλημα.

Παράλληλα, ο κ. Θεοδωρίδης άφησε αιχμές για τη ελληνικό πρωτάθλημα τονίζοντας ότι θα είναι το πιο δύσκολο που έχει πάρει ποτέ η ομάδα, καθώς γνωρίζει ότι η συνέχεια θα είναι γολγοθάς.

Επίσης, ο αντιπρόεδρος των Ερυθρολεύκων αποκάλυψε ότι έχει κρατήσει τις κασέτες από τα παιχνίδια της ομάδας και τα σφυρίγματα των διαιτητών και σκοπεύει να τα σχολιάσει σε συνέντευξη, ώστε να μάθει ο κόσμος τι συμβαίνει.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Αξιοπρεπέστατη εμφάνιση με τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Ακόμα δεν μπορούμε να φτάσουμε αυτές τις ομάδες, κάναμε υπεράνθρωπες προσπάθειες, μπορούσαμε να πάρουμε και την ισοπαλία σήμερα, λίγο ήθελε.

Από εδώ και πέρα σκεφτόμαστε μόνο το πρωτάθλημα. Ο νους μας πρέπει να είναι μόνο στα Αγρίνιο από αύριο, τελειώσαν όλα τα άλλα. Κουράστηκε πολύ η ομάδα, θα το ξανά πω. Αυτές οι ομάδες αξίζουν εκατομμύρια.

Είμαι ευχαριστημένος από τον κόσμο συνέχισε να αποθεώνει τους πάντες και τα πάντα και μετά το γκολ. Ζήτησε το πρωτάθλημα, αυτό θέλω κι εγώ, θα είναι το δυσκολότερο που θα πάρει ο Ολυμπιακός. Πρέπει να γίνουμε ένα για να αντέξουμε τον Γολγοθά. Ομάδα, κόσμος να είμαστε όλοι μαζί. Δεν φοβάμαι τίποτα, όπως είναι οι Γιουβέντους και η Μπαρτσελόνα πολύ μπροστά για τον Ολυμπιακό, έτσι και εμείς είμαστε πολύ μπροστά από όλες τις ελληνικές ομάδες.

Να είναι σίγουροι οι οπαδοί μας πως θα κάνουμε τα πάντα για το πρωτάθλημα. Θα πάμε στο Αγρίνιο για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και θα κερδίσουμε είμαι σίγουρος.

Ο Ολυμπιακός σήμερα δίδαξε με την βράβευση στον Μπουφόν πως είναι το ποδόσφαιρο σε όλο τον κόσμο. Δεν είναι μόνο κλωτσιές και τσαμπουκά, είναι κι αυτές οι κινήσεις. Μεγάλος ποδοσφαιριστής και μεγάλος τζέντλεμαν ο Μπουφόν. Είδατε ποτέ στην μεγάλη του καριέρα να μην χαιρετάει ή να μη φιλάει τους αντιπάλους είτε κερδίσει είτε χάσει; Γι' αυτό τον βρανεύσαμε, για το ήθος του και την αξία του. Πρέπει να το κάνουν όλες οι ομάδες.

Θα κάνω μια συνέντευξη στο μέλλον και θα μάθετε τι γίνεται με τους διαιτητές. Έχω κρατημένα όλα τα παιχνίδια του πρώτου γύρου σε κασέτες και θα μάθει ο κόσμος τι γίνεται. Μεγάλη σύσφιξη σχέσεων του Ολυμπιακού με τις ομάδες αυτές. Μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να αντιμετωπίσει αυτές τις ομάδες. Συγχαρητήρια στη Γιουβέντους, της εύχομαι να συνεχίσει και παραπάνω. Να είναι σίγουροι όλοι πως από εδώ και πέρα θα σκεφτόμαστε μόνο το πρωτάθλημα».

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags