Facebook Pixel Ποιος Μελιόπουλος; Τον Μιχάι από τον Παναιτωλικό κοιτάζει ο ΠΑΟΚ - Sportdog.gr
| 2017-12-06 11:10:00

Ποιος Μελιόπουλος; Αυτό το μεγάλο ταλέντο έχει «τρελάνει» την Τούμπα - Τα πάνω-κάτω από... Ατρόμητο!

Sportdog Team
Ποιος Μελιόπουλος; Αυτό το μεγάλο ταλέντο έχει «τρελάνει» την Τούμπα - Τα πάνω-κάτω από... Ατρόμητο!

Πώς η ομάδα του Περιστερίου εμπλέκεται στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ.

Μπορεί στον ΠΑΟΚ να έχουν ρίξει όλο το βάρος στο αγωνιστικό κομμάτι, μιας και έρχεται το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και στην Τούμπα δε θέλουν να χάσουν την επαφή με την κορυφή, ωστόσο παράλληλα τρέχουν και τον μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει Γενάρη.

Μια από τις βασικές προτεραιότητες του Δικεφάλου είναι η απόκτηση αριστερού μπακ και, όπως φαίνεται, θα προτιμηθεί λύση από το εξωτερικό, κάτι που ενδεχομένως φανερώθηκε και από τη χθεσινή διαρροή του Ατρόμητου ότι «δεν πρόκειται κανένας βασικός παίκτης να αποχωρήσει τον Ιανουάριο».

Στην ομάδα του Περιστερίου αγωνίζεται ο νεαρός αριστερός μπακ, Δημήτρης Γιαννούλης, που πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και ανήκει στον ΠΑΟΚ, αλλά και ένας βασικός στόχος του Δικεφάλου, ο Κυριάκος Κυβρακίδης, ο οποίος επίσης καλύπτει το αριστερό άκρο της άμυνας.

Αν επομένως ο Ατρόμητος δεν σκοπεύει, όπως ξεκαθάρισε, να παραχωρήσει ενδεκαδάτους παίκτες τον Γενάρη, τότε στον Δικέφαλο μοιραία θα ψωνίσουν από την ξένη αγορά, μιας και οι παραπάνω παίκτες θα ενσωματωθούν στην ομάδα από το καλοκαίρι.

Παράλληλα, στην Τούμπα εξετάζουν λύσεις από την εγχώρια αγορά και για το κέντρο της άμυνας, με την περίπτωση του Ενέα Μιχάι να βρίσκεται όντως ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ και να απασχολεί σοβαρά, μιας και φέτος έχει εντυπωσιακή παρουσία στο Αργίνιο, αν και είναι μόλις 19 ετών. Βέβαια, στον Δικέφαλο δεν έχουν προχωρήσει τις επαφές τους για τον συγκεκριμένο παίκτη, ωστόσο ενδιαφέρονται ζεστά και δεν αποκλείεται να το κάνουν στο άμεσο μέλλον.

Όσον αφορά, πάντως, τον Δημήτρη Μελιόπουλο της Ξάνθης, δεν έχει «κλείσει» προς το παρόν στον ΠΑΟΚ, όπως κυκλοφόρησε, παρότι στην Τούμπα θεωρούν ότι είναι μεγάλο ταλέντο. Και, φυσικά, δεν ισχύει και το ποσό που γράφτηκε ότι έχει δώσει ήδη ο Ιβάν Σαββίδης στην ακριτική ομάδα ύψους 1,5 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags