Facebook Pixel Λίγο πριν το τέλος με Ουζουνίδη - Χάνει το στήριγμά του ο Παναθηναϊκός - Sportdog.gr
| 2017-12-06 12:40:00

Λίγο πριν το τέλος με Ουζουνίδη - Χάνει το στήριγμά του ο ΠΑΟ και βαράει διάλυση;

Sportdog Team
Λίγο πριν το τέλος με Ουζουνίδη - Χάνει το στήριγμά του ο ΠΑΟ και βαράει διάλυση;

Ποιος είναι ο μοναδικός που μπορεί να φρενάρει τις εξελίξεις.

Η κίνηση του Μαρίνου Ουζουνίδη να μαζέψει στη χθεσινή προπόνηση για δύο ώρες τους ποδοσφαιριστές του και να τους «τα χώσει» για την εμφάνισή τους απέναντι στον Πανιώνιο, μόνο τυχαία δεν ήταν.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει φτάσει πραγματικά στα όριά του και όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στον Παναθηναϊκό υποστηρίζουν ότι είναι κυριολεκτικά θέμα χρόνου όχι μόνο να ξεσπάσει, μιας κι αυτό έγινε ήδη στο Κορωπί, αλλά και να τα βροντήξει.

Ο προπονητής του Τριφυλλιού δεν αντέχει άλλο να δουλεύει υπό αυτές τις συνθήκες κι όσο βλέπει τους παίκτες του να μην ανταποκρίνονται στις εντολές του, εξαντλείται η υπομονή του.

Μάλιστα, η φράση που παρουσιάζεται να είπε στους παίκτες του ότι «αν δεν συνέλθετε, εγώ θα φύγω» φαίνεται πως ανταποκρίνεται απόλυτα στην πραγματικότητα, μιας και εκτιμάται ότι στη χθεσινή προπόνηση ο Μαρίνος Ουζουνίδης χτύπησε το ύστατο «καμπανάκι» πριν πάρει τη μεγάλη απόφαση.

Ο Έλληνας τεχνικός θα περιμένει άμεση αντίδραση από τους παίκτες του και αν δεν συμβεί αυτό στα επόμενα παιχνίδια, τότε κυριολεκτικά τα πάντα είναι ανοικτά. Δεν έχει άλλες αντοχές να βάζει πλάτη, ούτε είναι διατεθειμένος να παραμείνει στη θέση του μέχρι να επέλθει η ολική καταστροφή. Ειδικά από τη στιγμή που πάψει να έχει «συμμάχους» τους ποδοσφαιριστές στην υπεράνθρωπη προσπάθειά του.

Αν, λοιπόν, δεν δει όσα θέλει στο γήπεδο από τους παίκτες του, αρχής γενομένης από το προσεχές ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, η πιθανότητα να κουνήσει μαντήλι κερδίζει έδαφος και σε αυτό το ενδεχόμενο οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό θα είναι καταιγιστικές, μιας και είναι δεδομένο ότι ο αποτελεί πλέον το βασικό στήριγμα της ομαδας όλο αυτό το διάστημα των χιλίων προβλημάτων. 

Αρκεί να πούμε πως σε περίπτωση που αποχωρήσει, πολλοί εκτιμούν ότι ο σύλλογος θα καταρρεύσει σε χρόνο... ρεκόρ. 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags