Facebook Pixel Δεν ψάχνεται η ΑΕΚ για Λόπες
| 2017-12-06 20:02:00

«Αρέσει» στην ΑΕΚ, αλλά μπαίνει... στον πάγο - Τι γίνεται με το αριστερό μπακ, πότε οι εξελίξεις

Sportdog Team
«Αρέσει» στην ΑΕΚ, αλλά μπαίνει... στον πάγο - Τι γίνεται με το αριστερό μπακ, πότε οι εξελίξεις

Όλο το παρασκήνιο στο Sportdog.

Σενάριο που αναφέρει το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του Έλντερ Λόπες με την ΑΕΚ κυκλοφόρησε την Τετάρτη. Σύμφωνα με δημοσίευμα στον Τύπο, οι εμφανίσεις του Πορτογάλου αριστερού μπακ έχουν πείσει τους ανθρώπους της Ένωσης γι'αυτό και επεξεργάζονται την πιθανότητα επέκτασης της συνεργασίας τους με αυξημένες αποδοχές και πιθανή ρήτρα αποδέσμευσης.

Από τη μία το σενάριο φαίνεται ορατό δεδομένου του ενδιαφέροντος που έχει προσελκύσει ο 28χρονος αμυντικός. Ο αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής φέρεται, ότι παρακολουθείται από ομάδα της Τουρκίας. Έτσι εξηγείται η φημολογούμενη διάθεση των κιτρινόμαυρων να του ανανεώσουν το συμβόλαιο, το οποίο λήγει το 2019.

Επειδή όμως οι οπαδοί έχουν ερωτήματα και «ανησυχούν», όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το sportdog.gr, δεν έχει δημιουργηθεί κάποιο θέμα με τον Λόπες. Ούτε ο ίδιος ψάχνεται, ούτε στην ΑΕΚ έχουν να κάνουν κάτι με το συμβόλαιό του, τουλάχιστον άμεσα. Υπάρχει διάθεση ανανέωσης, η υπόθεσή του όμως δεν αποτελεί προτεραιότητα, από τη στιγμή που ο Δικέφαλος δουλεύει συμαντικότερα ζητήματα, όπως αυτό του Γιόχανσον, του Ανέστη και του Χριστοδουλόπουλου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags