Facebook Pixel Sportdog.gr | Η αποχώρηση του Σεμπά από το γήπεδο και η απόφαση της διοίκησης για το μέλλον του!
| 2017-12-06 20:05:00

Η αποχώρηση του Σεμπά από το γήπεδο και η απόφαση της διοίκησης για το μέλλον του!

Sportdog Team
Η αποχώρηση του Σεμπά από το γήπεδο και η απόφαση της διοίκησης για το μέλλον του!

Θα… ακολουθήσει τον Καπίνο ο Βραζιλιάνος;

Ένα ακόμα εσωτερικό θέμα δημιουργήθηκε στον Ολυμπιακό μετά το παιχνίδι με τη Γιουβέντους, καθώς μεγάλη συζήτηση σήκωσε η ξαφνική αποχώρηση του Σεμπά από το Γ. Καραϊσκάκης, πριν τελειώσει το παιχνίδι!

Η αποχώρηση του Βραζιλιάνου από πολλούς θεωρήθηκε ως αντίδραση για την αλλαγή του στο ματς με τους Ιταλούς, ενώ από τον Ολυμπιακό «χαμήλωσαν» το θέμα, λέγοντας απλά πως όποιος φεύγει από το γήπεδο, δεν φεύγει χωρίς άδεια.

Η κίνηση πάντως του Σεμπά σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητη και θεωρείται βέβαιο πως δεν άρεσε, ειδικά σε αυτή τη χρονική περίοδο, που τα πάντα είναι ρευστά στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα ωστόσο με το ρεπορτάζ του Sportdog.gr, για την ώρα δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι παραπάνω.

Δηλαδή, δεν φαίνεται πως λόγω της αποχώρησής του μπορεί και ο Βραζιλιάνος να μπει στη λίστα με τους Καρσελά – Μίλιτς – Ζντιέλαρ και Καπίνο. Αυτή τη στιγμή άλλωστε είναι απαραίτητος για τα επόμενα ματς πρωταθλήματος, καθώς δεν υπάρχουν πολλοί εξτρέμ διαθέσιμοι.

Προσεχώς θα φανούν περισσότερα βέβαια, καθώς αν ο Τάκης Λεμονής δεν τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το Αγρίνιο τότε σίγουρα θα υπάρχει θέμα. Για την ώρα πάντως, ο Σεμπά τη... γλίτωσε με πρόστιμο, βάσει του σχετικού εσωτερικού κανονισμού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags