Facebook Pixel Βουίζει ο τόπος για Μποτία στον Ολυμπιακό, απίστευτη ανατροπή με Βούκοβιτς - Sportdog.gr
| 2017-12-07 09:52:00

Βουίζει ο τόπος για το επόμενο «θύμα» στο Λιμάνι - Απίστευτη ανατροπή με «τελειωμένο»!

Sportdog Team
Βουίζει ο τόπος για το επόμενο «θύμα» στο Λιμάνι - Απίστευτη ανατροπή με «τελειωμένο»!

Τα πάνω-κάτω στον Ολυμπιακό με βασικό ξένο άσο.

Ακούγεται όλο και πιο έντονα τις τελευταίες ώρες και μένει να φανεί αν θα επιβεβαιωθεί ή όχι το σχετικό σενάριο μέσα στα προσεχή λίγα 24ωρα... Αφορά στην περίπτωση του Αλμπέρτο Μποτία και της θέσης του στο ερυθρόλευκο ρόστερ, κάτι που ταυτόχρονα μπορεί να επηρεάσει τον Γιάγκος Βούκοβιτς.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο Σέρβος στόπερ θεωρείται «καμένο χαρτί» για τους Πειραιώτες και θέμα χρόνου η αποχώρησή του από το Λιμάνι, έστω και με τη μορφή δανεισμού.

Ωστόσο, το γεγονός πως ο Ισπανός δεν αγωνίστηκε ούτε δευτερόλεπτο στο μεγάλο ματς με τη Γιουβέντους, αν και ιατρικά ήταν έτοιμος για να παίξει, ίσως και να δείχνει πολλά περισσότερα από μια απλή επιλογή από πλευράς Λεμονή να κρατήσει «φρέσκο» των εκ των αρχηγών των Ερυθρολεύκων για το καθοριστικό ματς πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Η αλήθεια είναι ότι ο έμπειρος στόπερ τα έκανε... μαντάρα απέναντι στον Απόλλωνα στο μόλις ένα ημίχρονο που αγωνίστηκε, ενώ αντίθετα ο Μπιορν Ενχελς πάει από το καλό στο καλύτερο στα ματς που αγωνίζεται.

Ετσι, «βουίζει» ο τόπος ότι ο Βέλγος πάει... φουλ για βασικός στο επόμενο διάστημα και με δεδομένο ότι ο Σισέ δεν βγαίνει πια από την 11άδα ούτε αν... κάνει φόνο, θεωρείται πολύ εύκολο να διαφοροποιηθούν ακόμα περισσότερες ισορροπίες μέσα στην ομάδα. Μία από αυτές θέλει τον Βούκοβιτς να μην μπαίνει εδώ και πολύ καιρό ούτε στη 18άδα και να έχει αγωνιστεί σε όλη τη σεζόν έως τώρα μόλις σε τέσσερα ματς με την ερυθρόλευκη. Αυτή η... συνθήκη είναι πολύ πιθανό να αλλάξει άμεσα και την εκτός αποστολών θέση του να πάρει ο Μποτία.

Ο οποίος λόγω ενοχλήσεων έχει ζητήσει αλλαγή στο ημίχρονο στα μισά από τα μόλις τέσσερα ματς που ξεκίνησε φέτος ως βασικός και επιπλέον, ακόμα δεν έχει δεχτεί να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα παρά το γεγονός ότι το ισχύον φτάνει στο τέλος του...

Σε κάθε περίπτωση, η αποστολή που θα ανακοινώσει την Παρασκευή ο Τάκης Λεμονής για το ματς με τον Παναιτωλικό θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τη συνέχεια και δεν αποκλείεται να δώσει το έναυσμα για ένα νέο κύμα αποχωρήσεων από το μεγάλο λιμάνι!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags