Facebook Pixel Γι’ αυτό αλλάζει ο Ιβάν Σαββίδης το χρώμα στο «Ε» - SportDog.gr
| 2017-12-07 10:55:00

Δεν υπάρχει: Γι’ αυτό αλλάζει ο Ιβάν χρώμα στο «Ε» - Το «άκυρο» στον γιο του και ο... Ολυμπιακός!

Sportdog Team
Δεν υπάρχει: Γι’ αυτό αλλάζει ο Ιβάν χρώμα στο «Ε» - Το «άκυρο» στον γιο του και ο... Ολυμπιακός!

To sportdog.gr έχει το σπαρταριστό παρασκήνιο. 

«Δεν γνωρίζω εάν το όνομα του σταθμού παραμείνει το ίδιο. Αυτό θα το αποφασίσουν οι ειδικοί, όχι εγώ. Προσωπικά πάντως πιστεύω πως δεν πρέπει να αλλάξει. Θα αλλάξουμε όλα τα χρώματα στο λογότυπο. Τα νέα χρώματα θα είναι το μπλε και το λευκό», είπε χθες ο Ιβάν Σαββίδης στους εργαζόμενους του «Έψιλον», αποκαλύπτοντας έτσι πως πολύ σύντομα το κόκκινο χρώμα που υπάρχει στο σήμα του καναλιού θα αποτελέσει παρελθόν.

Πάντως, ο νέος ιδιοκτήτης του «Έψιλον» και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα κάνει το… χατίρι του γιου του, Γιώργου Σαββίδη, που μέσω του Instagram εξέφρασε την επιθυμία του το νέο σήμα να έχει ως χρώματα το μαύρο και το άσπρο, σχολιάζοντας πως αυτό θα είναι πιο… αποτελεσματικό.

Γιατί, όμως, ο Ιβάν Σαββίδης δεν θα κρατήσει -όπως φαίνεται- το κόκκινο χρώμα στο σήμα του «Έψιλον», παρότι αυτό προτιμάται από πάρα πολλούς σχεδιαστές και διαφημιστές αφού το θεωρούν δυναμικό και… πιασάρικο;

Το sportdog.gr βρήκε την απάντηση, ανατρέχοντας σε μία παλαιότερη συνέντευξη του Ιβάν Σαββίδη στο sdna.gr.

Τότε, είχε δηλώσει εξηγώντας τι τον οδήγησε να αγοράσει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ποτέ στη ζωή μου δεν συμπάθησα τα κόκκινα χρώματα. Τότε δεν γνώριζα αν υπήρχε ο Ολυμπιακός. Πάντοτε στη ζωή μου ήμουν κατά της Σπαρτάκ Μόσχας. Και σήμερα είμαι κατά της Σπαρτάκ, παρότι αυτή η ομάδα δεν μου έχει κάνει τίποτα κακό.

Είχα πολλά αυτοκίνητα και πρόσφατα αντιλήφθηκα ότι σε όλη τη ζωή μου είχα μόνον άσπρα και μαύρα αυτοκίνητα. Το πρώτο αυτοκίνητο που είχα αγοράσει ήταν άσπρο. Και στη συνέχεια μπορεί να άλλαζα το χρώμα, αλλά ήταν είτε μαύρο, είτε άσπρο πάντα. Άλλα χρώματα δεν υπήρχαν. Ούτε καν γκρι. Βέβαια δεν παίζει καθοριστικό ρόλο το χρώμα, αλλά το χάρισμα κάθε ομάδας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags