Facebook Pixel Δεν φεύγει από τον ΠΑΟΚ ο Λημνιός - Sportdog.gr
| 2017-12-08 13:45:00

Φεύγει από τον ΠΑΟΚ το μεγαλύτερο ταλέντο του; Τα δημοσιεύματα και τι λένε στην Τούμπα

Sportdog Team
Φεύγει από τον ΠΑΟΚ το μεγαλύτερο ταλέντο του; Τα δημοσιεύματα και τι λένε στην Τούμπα

H αλήθεια για τον παικταρά που κάνει παπάδες φέτος.

Ένα από τα σημαντικότερα περιουσιακά στοιχεία του ΠΑΟΚ είνα ο Δημήτρης Λημνιός, ο οποίος έχει αρχίσει να παίρνει ευκαιρίες από τον Ραζβάν Λουτσέσκου και να δείχνει στον αγωνιστικό χώρο ψήγματα του ομολογουμένως πλούσιου ταλέντου του.

Ο 19χρονος άσους θεωρείται ένας από τους πιο ελπιδοφόρους παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος και ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει να στηριχτεί πάνω του στο εγγύς μέλλον. Κάτι που σημαίνει ότι το πρόσφατο δημοσίευμα που έκανε λόγο για πιθανό δανεισμό του στον Πανιώνιο δεν έχει κάποια βάση.

Ο Δημήτρης Λημνιός έχει αρχίσει να κερδίζει τη θέση του στο παιχνίδι των Θεσσαλονικέων και οι άνθρωποι της ομάδας τον υπολογίζουν πολύ εν όψει της συνέχειας, αλλά και για τα επόμενα χρόνια. Είναι στα πόδια του, άλλωστε, να... αναγκάσει με τις εμφανίσεις του τον εκάστοτε προπονητή να ξεκινάει την 11άδα από αυτόν.

Εξάλλου, θέμα αποχώρησής του από την Τούμπα δεν ισχύει, αφού και από το περιβάλλον του Δικεφάλου έλεγαν πως ποτέ δεν είχε τεθεί ζήτημα να φύγει από την ομάδα, μιας και θεωρούν ότι σύντομα θα πάρει τη φανέλα βασικού στο σπίτι του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags