Facebook Pixel Φουντώνουν οι φήμες για το μέλλον του Πρίγιοβιτς - Sportdog.gr
| 2017-12-09 10:15:00

Χαμός για τον κορυφαίο του ΠΑΟΚ: «Τελειώνει» τον Γενάρη; - Αυτοί «στέλνουν» τα εκατομμύρια!

Sportdog Team
Χαμός για τον κορυφαίο του ΠΑΟΚ: «Τελειώνει» τον Γενάρη; - Αυτοί «στέλνουν» τα εκατομμύρια!

Φουντώνουν οι φήμες για το μεγάλο όνομα της Τούμπας.

Τα σενάρια για το μέλλον του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έχουν ξεκινήσει από τις αρχές της φετινής σεζόν. Μάλιστα, όσο πλησιάζουμε στο μεταγραφικό «παράθυρο» του Ιανουαρίου και καθώς ο παίκτης δε διανύει την καλύτερη αγωνιστική του περίοδο (έχει χάσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα), οι φήμες είναι λογικό να εντείνονται.

Το πιο πρόσφατο σενάριο για τον Σέρβο διεθνή προέρχεται από γερμανικά ρεπορτάζ και αναφέρει ότι βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων της Bundesliga.

Ωστόσο, οι πληροφορίες του sportdog.gr δεν επιβεβαιώνουν τη συγκεκριμένη φημολογία, η οποία πιθανότατα αποτελεί προϊόν «μανατζερικών» παιχνιδιών και συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες να έχει βάση.

Αυτό, πάντως, δε σημαίνει ότι η περίπτωση να πωληθεί ο Πρίγιοβιτς από τον ΠΑΟΚ τον χειμώνα έχει αποκλειστεί. Το θέμα είναι το πόσα χρήματα μπορεί να βάλει στα ταμεία του ο Δικέφαλος από ενδεχόμενη παραχώρηση του Σέρβου, αφού με βάση τα τωρινά δεδομένα, πολύ δύσκολα θα βρουν στην Τούμπα τα χρήματα που ζητούν.

Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ φέρεται να αξιώνει 7-8 εκατ. ευρώ για τον Πρίγιοβιτς, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, τέτοιο ποσό δε… φαίνεται στον ορίζοντα. Αντιθέτως, φαντάζει πολύ πιθανό ο Δικέφαλος να διαπραγματευτεί προσφορές περίπου με τα μισά χρήματα από αυτά που αναφέραμε παραπάνω.

Ο μοναδικός τρόπος να βρει ο ΠΑΟΚ τα λεφτά που θέλει για τον Σέρβο είναι να «σκάσει» κάποια τρελή πρόταση από Κίνα ή Σαουδική Αραβία, καθώς παλαιότερα δημοσιεύματα έχουν «συνδέσει» κατά καιρούς τον παίκτη με ενδιαφέρον ασιατικών ομάδων.

Ωστόσο, όπως σας έχουμε ενημερώσει και στο παρελθόν, φαντάζει απίθανο ο Πρίγιοβιτς να ρισκάρει τη μεταγραφή του στην Ασία φέτος, κινδυνεύοντας να χαθεί από το προσκήνιο και να μείνει εκτός της αποστολής της εθνικής Σερβίας για το Μουντιάλ.

Από την άλλη, ένας πιο εφικτός προορισμός για τον Σέρβο, όπως έχουμε αναφέρει και κατά το παρελθόν, είναι η Αγγλία, όπου ο ΠΑΟΚ μπορεί να βρει μια ικανοποιητική προσφορά. Παράλληλα, εκεί ο παίκτης έχει περισσότερες πιθανότητες να «πιάσει» λόγω σωματότυπου και στυλ παιχνιδιού. Μάλιστα, υπάρχει ενδιαφέρον από το Νησί για τον άσο του Δικεφάλου, με τις Μπράιτον και Χάντερσφιλντ να είναι δύο ομάδες που τον παρακολουθούν έντονα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags