Facebook Pixel Γι’ αυτό βράζουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού - Sportdog.gr
| 2017-12-09 11:10:00

Γιατί βράζουν παίκτες του ΠΑΟ, τι έγινε στα αποδυτήρια - Τινάζουν την ομάδα στον αέρα;

Sportdog Team
Γιατί βράζουν παίκτες του ΠΑΟ, τι έγινε στα αποδυτήρια - Τινάζουν την ομάδα στον αέρα;

Καταιγιστικές εξελίξεις στο Τριφύλλι προ των πυλών.

Τα περιθώρια για τον Παναθηναϊκό είναι ασφυκτικά σε οικονομικό επίπεδο εξαιτίας των τεράστιων οφειλών του συλλόγου τόσο σε παίκτες του παρόντος ρόστερ όσο και σε παλαιότερους.

Προσπαθώντας να φτάσει σε συμβιβασμό με τους ποδοσφαιριστές η διοίκηση του συλλόγου τους πρότεινε μία λύση που προβλέπει να λάβουν άμεσα το 40% των χρημάτων από τη δόση Οκτωβρίου και το υπόλοιπο 60% στις 2 Φεβρουαρίου του 2018.

Η συγκεκριμένη πρόταση, όμως, έχει πολλά «αγκάθια» για τους παίκτες, οι οποίοι δείχνουν προβληματισμένοι και δεν αποκλείεται πολλοί από αυτούς να μη δεχτούν να υπογράψουν.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι ποδοσφαιριστές δεν εμπιστεύονται τη διοίκηση, η οποία τους έχει δώσει ουκ ολίγες υποσχέσεις στο πρόσφατο παρελθόν που δεν πραγματοποιήθηκαν, ενώ χαρακτηριστική είναι η ατάκα που ακούγεται τελευταία στα αποδυτήρια ότι «τα ίδια που μας είπαν και τον Οκτώβριο».

Ακόμα και αυτοί που επιθυμούν να βάλουν πλάτη και να υπογράψουν, αναγνωρίζουν ότι το κείμενο της πρότασης που τους κατατέθηκε έχει πολλά «κενά» και σε καμία περίπτωση δεν εξασφαλίζει το μέλλον τους.

Ειδικά όσοι συμβουλεύτηκαν τους νομικούς τους εκπροσώπους δείχνουν απογοητευμένοι και μάλιστα ορισμένοι από αυτούς φέρονται να ενημέρωσαν σχετικά και τους υπολοίπους, κάτι που μόνο ευχάριστη εξέλιξη δεν αποτελεί για τον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο, τα προβλήματα δεν σταματούν εκεί, αφού εκτός από το παρόν, το Τριφύλλι «στοιχειώνεται» και από το παρελθόν του.

Εκτός από τους τωρινούς ποδοσφαιριστές που απειλούν με προσφυγές, ακόμα μεγαλύτερη απειλή για τον σύλλογο αποτελούν οι πιστωτές. Ήδη φαίνεται να πλησιάζει το πρώτο «κύμα» προσφυγών, με παίκτες όπως ο Λέτο, ο Μπούρμπος και ο Πέτριτς, ενώ πιθανότατα θα ακολουθήσουν και άλλοι, αφού τα ανοικτά μέτωπα είναι πολλά.

Ο Παναθηναϊκός μοιάζει να ψάχνει ένα… θαύμα, αφού με τα τωρινά δεδομένα δεν φαίνεται να υπάρχει λύση στον ορίζοντα. Κάθε φορά που οι διοικούντες κλείνουν μια «τρύπα», ανοίγει μια άλλη και το μέλλον του συλλόγου φαντάζει ζοφερό. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags