Facebook Pixel Sportdog.gr | Τεράστιο «διπλό» της Παναχαϊκής – Έσπασε το αήττητο του ΟΦΗ!
| 2017-12-09 17:13:00

Τεράστιο «διπλό» της Παναχαϊκής – Έσπασε το αήττητο του ΟΦΗ!

Sportdog Team
Τεράστιο «διπλό» της Παναχαϊκής – Έσπασε το αήττητο του ΟΦΗ!

Νίκησαν 2-1 μέσα στο «Γεντί Κουλέ» οι Αχαιοί!

Πολύ μεγάλη νίκη με 2-1 πήρε η Παναχαϊκή μέσα στην έδρα του ΟΦΗ, υποχρεώνοντας τον στην πρώτη του φετινή ήττα μετά από 7 αγωνιστικές και προσπερνώντας τον στη βαθμολογία!

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 5’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Φωτάκη και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 49’ με τον Μακρυδημήτρη.

Ο ΟΦΗ μείωσε στο 55’ με τον Κουσκουνά, ωστόσο στη συνέχεια δεν κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης, παρά την πίεση που άσκησε.

Το τελικό 2-1 ανέβασε την Παναχαϊκή στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς, 2 λιγότερους από τον Άρη, που παίζει αύριο στην Δράμα κόντρα στη Δόξα. Ο ΟΦΗ υποχώρησε στην τρίτη θέση με 14 πόντους.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Μπολάκης, Κοιλιάρας (36' Κομεσίδης), Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης, Νάστος, Ορτέγκα, Πουρτουλίδης (46' Λεάλ), Χαντί, Όγκμποε (61' Κουτσιανικούλης), Κουσκουνάς.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Πολίμος, Γκίνο, Σωτηράκος, Μακρυδημήτρης, Μουστακόπουλος (61' Μπουτζίκος), Στεργίδης (81' Πολυχρόνης), Φωτάκης, Φουρλάνος, Αποστολόπουλος (67' Ελευθεριάδης), Μωραΐτης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags