Facebook Pixel Sportdog.gr | Εξηγήσεις Κούγια για το επεισόδιο με Φυντάνη: «Toν αγκάλιασα! Σε αυτούς όρμησα…»
| 2017-12-09 17:50:00

Εξηγήσεις Κούγια για το επεισόδιο με Φυντάνη: «Toν αγκάλιασα! Σε αυτούς όρμησα…»

Sportdog Team
Εξηγήσεις Κούγια για το επεισόδιο με Φυντάνη: «Toν αγκάλιασα! Σε αυτούς όρμησα…»

Διαψεύδει ότι πιάστηκε στα χέρια με τον προπονητή του.

Ένα απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε με την λήξη του αγώνα της ΑΕΛ με την Ξάνθη, που βρήκε νικήτρια την πρώτη με 1-0 με γκολ του Κριζμάν στο 94'.
 

Οι "βυσσινί" μπορεί να κέρδισαν, όμως ο ιδιοκτήτης της ομάδας Αλέξης Κούγιας σύμφωνα με τη Nova, επιτέθηκε προς τον προπονητή, Ηλία Φυντάνη και οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια, μέσα σε μεγάλη ένταση.

Με ανακοίνωσή της πάντως η ΠΑΕ ΑΕΛ διαψεύδει τον καυγά και δίνει την δική της εκδοχή για το επεισόδιο Κούγια –Φυντάνη. Αναφέρει πως δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα μεταξύ των δύο ανδρών και σημειώνει πως στο… στόχαστρο του Κούγια βρίσκονταν δύο μέλη της ερασιτεχνικής ΑΕΛ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Προσωπικά οι κ.κ. Κούγιας και Φυντάνης διαψεύδουν ως εντελώς συκοφαντικά τα δημοσιεύματα περί του δήθεν ότι υπήρχε λεκτικό επεισόδιο και μάλιστα ότι υπήρξαν χειροδικίες εκατέρωθεν.

Η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική: δύο μέλη της ερασιτεχνικής ΑΕΛ οι οποίοι έρχονται στο γήπεδο κάνοντας χρήση προσκλήσεων, από την αρχή του 2ου ημιχρόνου έβριζαν χυδαία τον Ηλία Φυντάνη, παρά το ότι η ομάδα σε όλο το 2ο ημίχρονο έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο και έπρεπε να κερδίσει την αξιόμαχη Ξάνθη με τουλάχιστον 3 γκολ διαφορά και ο Ηλίας Φυντάνης μόλις η ΑΕΛ, μετά τις καταπληκτικές αλλαγές του, πέτυχε το γκολ της νίκης, γύρισε προς τους δύο αυτούς «οπαδούς» της και τους φώναζε «δεν ντρέπεστε, παρακαλάτε να χάσουμε. Όταν με πήρε ο Κούγιας είχατε 2 πόντους σε 6 ματς και σε 14 ματς έχουμε 17″

Εκείνη τη στιγμή κατέβαινε ο κ. Κούγιας για να πανηγυρίσει μαζί με τον προπονητή και την ομάδα, αντελήφθη το επεισόδιο, αγκάλιασε τον Φυντάνη για να τον συγχαρεί και για να σταματήσει το επεισόδιο με του οπαδούς.

Αυτή είναι η μόνη αλήθεια και οι κ.κ. Κούγιας και Φυντάνης επιφυλάσσονται κάθε νομίμου δικαιώματος τους.

Μπορεί να στεναχωρεί κάποιους η αγωνιστική και βαθμολογική άνοδος της ΑΕΛ αλλά η υπομονή έχει και τα όρια της».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags