Facebook Pixel Sportdog.gr | Του τσάκισε τα... Κόκκαλα - Ματσάρα με ανατροπές στη Νέα Σμύρνη
| 2017-12-09 19:08:00

Του τσάκισε τα... Κόκκαλα - Ματσάρα με ανατροπές στη Νέα Σμύρνη

Sportdog Team
Του τσάκισε τα... Κόκκαλα - Ματσάρα με ανατροπές στη Νέα Σμύρνη

Επικρατώντας 2-1 ο Πανιώνιος ψαλίδισε τις ελπίδες σωτηρίας του Πλατανιά.

Ο Πανιώνιος ήταν ο νικητής της αναμέτρησης με τον Πλατανιά στη Νέα Σμύρνη. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν, ισοφαρίστηκαν, αλλά βρήκαν τον δρόμο για την εξασφάλιση του τριπόντου, το οποίο τον ανέβασε στους 22 βαθμούς.

Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος, το οποίο είχε καλό ρυθμό, καλές στιγμες και ένταση. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης, αφού απείλησε στο 17' και στο 22' με τον Χατζισαφί και τον Ντουρμισάι αντίστοιχα, προηγήθηκε στο 29' με τον Σπιριντόνοβιτς. Ο Πλατανιάς προσπάθησε να απαντήσει τρία λεπτά αργότερα αλλά η προσπάθεια του Μπούτνικ με το κεφάλι κατέληξε στον Κότνικ. Οι Κρητικοί όμως το πάλεψαν και οι προσπάθειες τους απέφεραν καρπούς στο δεύτερο μέρος. Στο 61' κέρδισαν φάουλ σε καλή θέση και ο Ενσικουλού με απευθείας εκτέλεση δεν άφησε κανένα περιθώριο στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Τα δεδομένα στο παιχνίδι μεταβλήθηκαν, όταν ο Πλαταλιάς έμεινε με 10', στο 72', λόγω της αποβολής του Κοροβέση με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 82' οι κυανέρυθροι κατάφεραν να πάρουν ξανά το προβάδισμα, όχι όμως εκμεταλλευόμενος το αριθμητικό του μειονέκτημα, αλλά από λάθος του Κοκκαλά ύστερα από εκτέλεση φάουλ, το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Γκιοατά και έγραψε το 2-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ, αφού ο Σπιριντόνοβιτς στο 89' έχασε εξ επαφής μεγάλη ευκαιρία, όπως και ο Δημούτσος ένα λεπτό αργότερα.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ Ο Αντώνης Κοκκαλάς ήταν ο μοιραίος παίκτης για τον Πλατανιά, με το γκολ που δέχτηκε στο 82'. Ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Γεσίλ από 40 μέτρα, η μπάλα... ζωντάνεψε στα χέρια του τερματοφύλακα των Κρητικών, με τον Γκιοατά να μετουσιώνει σε γκολ το λάθος του αντιπάλου του.

ΓΙΝΑΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ:

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Μπανανά, Βλάχος, Χατζισαφί (80' Χατζισαφή), Γκιοατά, Λάμπρου (65' Σαραμαντάς), Κόρμπος, Σιώπης, Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας (72' Γεσίλ), Ντουρμισάι

Πλατανιάς (Μάνουελ Ρόκα): Κοκκαλάς, Ντεβέσα (87' Γκρζέλακ), Βάντερσον , Κοροβέσης, Στάθης, Αγγελόπουλος, Δημούτσος (91' Πάτραλης), Μπούντνικ, Ενσικουλού, Ντικαμονά, Στάμου

Η ΦΑΣΗ Το σίγουρο γκολ που έχασε Σπιριντόνοβιτς στο 89', σε κενή εστία, ύστερα από πάσα... πάρε-βάλε του Ντουρμισάι, ο οποίος έκανε όλη τη δουλειά, κλέβοντας τη μπάλα ψηλά, αλλά ο συμπαίκτης του δεν αξιοποίησε την ευκαιρία.

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ... Στη Νέα Σμύρνη, πάντα υπάρχουν παράπονα για τη διαιτησία. Στο ματς με τον Πλατανιά ο Τσαμούρης αδικησε τον Πλατανιά, όταν απέβαλλε με αυστηρή δεύτερη τον Κοροβέση για φάουλ στον Βλάχο.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος απέναντι στον Πλατανιά, έπαιξε όμως με τη φωτιά, αλλά δεν κάηκε. Όχι εξαιτίας της ανωτερότητάς του, αλλά από λάθος του αντιπάλου. Αυτό που μετρούνε όμως είναι οι τρεις βαθμοί, οι οποίοι πήγαν στους Νεοσμυρνιώτες, ενώ ο Πλατανιάς σε ένα ακόμα ματς απώλεσε την ευκαιρία να πάρει βαθμολογική ανάσα.

ΞΕΚΑΘΑΡΑ Ο Πλατανιάς ήταν αξιόμαχος. Το πίστεψε, αλλά έμεινε από δυνάμεις μετά την αποβολή του Κοροβέση. Το θέμα είναι, ότι την πλήρωσε ξανά από λάθος τερματοφύλακα, αν και στην εκπνοή θα μπορούσε να «κλέψει» τον βαθμό. Ο Δημούτσος όμως δεν είχε την τύχη με το μέρος του. Όλα δείχνουν, ότι δεν σώνεται, όντας τελευταίος με 6 βαθμούς.

ΠΑΤΑ ΤΟ

Δείτε τα γκολ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags