Facebook Pixel Sportdog.gr | Μεγάλη αποκάλυψη Σιώπη για το μέλλον του και την επιστροφή στον Ολυμπιακό!
| 2017-12-10 00:05:00

Μεγάλη αποκάλυψη Σιώπη για το μέλλον του και την επιστροφή στον Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Μεγάλη αποκάλυψη Σιώπη για το μέλλον του και την επιστροφή στον Ολυμπιακό!

Έδωσε είδηση ο άσος του Πανιωνίου!

Τις φήμες που θέλουν τον δανεισμό του Μανώλη Σιώπη να διακόπτεται ώστε να επιστρέψει τον χειμώνα στον Ολυμπιακό διέψευσε ο ίδιος ο παίκτης!

Στις δηλώσεις του στo Sport24 Radio μετά το ματς κόντρα στον Πλατανιά, ο Έλληνας άσος ξεκαθάρισε ότι θα αγωνίζεται στον Πανιώνιο μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Για τη νίκη του Πανιωνίου 2-1 επί του Πλατανιά:

«Λέγαμε και πριν τον Παναθηναϊκό ότι το ματς με τον Πλατανιά θα είναι πολύ πιο δύσκολο. Ο Πλατανιάς έπαιζε ένα από τα τελευταία του χαρτιά για την παραμονή. Βάλαμε το πρώτο γκολ. Προβληματίσαμε αμυντικά. Δεχθήκαμε το 1-1.

Με την είσοδο του Γεσίλ άλλαξε όμως κατά πολύ η επιθετική μας γραμμή και έτσι πήραμε αυτό το σημαντικό – για βαθμολογικούς λόγους – παιχνίδι. Σε παιχνίδια στα οποία οι ομάδες είναι κακές και παίρνουν αποτέλεσμα, δείχνουν χαρακτήρα και ότι μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα. Αυτό δείξαμε σήμερα.

Δεν γίνεται σε κάθε παιχνίδι να πιάνουμε την καλύτερή μας απόδοση. Σε ένα ματς που δεν ήμασταν πολύ καλοί καταφέραμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Κανένας δεν θα θυμάται την εμφάνιση, αλλά το ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς. Αυτό ήταν το σημαντικότερο στο φετινό παιχνίδι».

Για τους στόχους του Πανιωνίου:

«Δεν κοιτάζουμε την πεντάδα, αλλά κάθε ματς ξεχωριστά και μακάρι να έρθει το καλύτερο δυνατό».

Για το αν τον Γενάρη θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό:

«Ο δανεισμός μου τελειώνει στο τέλος του πρωταθλήματος. Είμαι εδώ δανεικός για ένα χρόνο. Αυτή τη στιγμή παίζω για τον Πανιώνιο, δουλεύω για τον Πανιώνιο, δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και ότι είναι να έρθει, ας έρθει. Αυτό που ξέρω είναι ότι μέχρι το τέλος της σεζόν θα είμαι εδώ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags