Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ο Γιαννακόπουλος θα μπει στην ΠΑΕ;
| 2017-12-10 10:00:00

«Επιστροφή Γιαννακόπουλου για την ΠΑΕ, επενδυτές η κυβέρνηση για το Γουδί»!

του Γιώργου Κτενά
«Επιστροφή Γιαννακόπουλου για την ΠΑΕ, επενδυτές η κυβέρνηση για το Γουδί»!

Αποκαλύψεις-φωτιά από τον Διονύση Δεσύλλα στο sportdog.gr.

Επιστροφή τού Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τη στήριξη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκτιμάει για το ερχόμενο καλοκαίρι ο Διονύση Δεσύλλας, σε δηλώσεις που έκανε στο sportdog.gr.

Ο δημοσιογράφος που καλύπτει το ρεπορτάζ των Πράσινων αναφέρθηκε στο μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είναι αουτσάιντερ, ενώ αποκάλυψε και τις επαφές που κάνει η κυβέρνηση προκειμένου να βρεθεί επενδυτής για τον σύλλογο.

Διονύση, πώς περιμένεις για τον Παναθηναϊκό το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ;

«Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, για πολλούς λόγους. Και με βάση το πρόγραμμα που υπάρχει, με τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη εκτός έδρας, είναι πολύ πιθανό ο Παναθηναϊκός να μην πάρει εκτός έδρας νίκη στον πρώτο γύρο. Μέχρι πρότινος στον Παναθηναϊκό υπήρχε μαχητικό πνεύμα, τα έδιναν όλα στο γήπεδο κ.λπ. Αλλά φαίνεται ότι αυτό χάθηκε, γι' αυτό και ο Ουζουνίδης προσπάθησε να σφίξει τα λουριά στο Κορωπί».

Μπορούμε να δώσουμε αγωνιστική εικόνα του ντέρμπι;

«Ο ΠΑΟΚ θα έχει τον κόσμο του μαζί του, κι αυτό είναι ένα επιπλέον πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό. Θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός είναι δίχως άλλο αουτσάιντερ και αν πάει να παίξει στην Τούμπα όπως έπαιξε στα περισσότερα εκτός έδρας ματς, αλλά και στα πρόσφατα εντός έδρας, δεν θα έχει καμία τύχη. Αν είναι περισσότερο συγκεντρωμένος, μπορεί να πάρει αποτέλεσμα».

Η κατάσταση στα οικονομικά - διοικητικά του συλλόγου έχει φτάσει στο απροχώρητο. Τι εκτιμάς για αυτό το θέμα;

«Πάντα θα πρέπει να κοιτάζουμε τα δεδομένα και τα δεδομένα σε αυτή την περίπτωση είναι απλά: Υπάρχει διοίκηση, εντός εισαγωγικών, που προσπαθεί να κάνει διαχείριση. Να ρίξει τα χρέη και με διάφορα άλλα τρικ, όπως τα ραντεβού με τους πιστωτές, προκειμένου να βγει η χρονιά. Δεν γυρίζει σελίδα ο σύλλογος με τέτοιες ενέργειες. Θεωρώ ότι αν βγει η χρονιά με αίμα και κόπο, μπορεί να γίνει κάτι το προσεχές καλοκαίρι. Άποψή μου είναι ότι μπορεί να επιστρέψει ο Γιαννακόπουλος ή να βρεθεί κάποιος άλλος το ερχόμενο καλοκαίρι. Σε κάθε περίπτωση να βγει πρώτα η χρονιά και μετά βλέπουμε τι θα γίνει, γιατί δεν υπάρχει κάτι καινούργιο τώρα. Έχω την πληροφορία ότι κυβερνητικά στελέχη έχουν "αγωνία" για τον Παναθηναϊκό, γιατί θέλουν να προχωρήσει το πρότζεκτ με το γήπεδο στο Γουδί. Σε επαφές που έχουν με υποψήφιους που θέλουν να επενδύσουν στην Ελλάδα, έχει κατατεθεί η πρόταση (άτυπα όλα αυτά) από την κυβέρνηση για τον Παναθηναϊκό».

Ποιο είναι το σχόλιό σου για τον Ουζουνίδη και όσα βιώνει στον Παναθηναϊκό; Κρατάει την ομάδα όρθια, αλλά πόσο θα αντέξει κι αυτός;

«Η αλήθεια είναι ότι βρίσκεται στα όριά του. Αν κάποιος έβλεπε τις αντιδράσεις του στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά από τον αγώνα εναντίον του Πανιωνίου, είναι δεδομένο ότι έχει φτάσει στα όριά του. Γιατί έχει αμέτρητα εξωαγωνιστικά προβλήματα, έχουν πέσει όλα πάνω του για να λυθούν και από την άλλη οι παίκτες φαίνεται ότι έχουν χάσει τη συγκέντρωσή τους. Αλλά και το μαχητικό πνεύμα που ανέφερα νωρίτερα. Για αυτό και σε αποστροφή του λόγου του προς τους παίκτες, ο Ουζουνίδης τούς είπε ότι αν δεν αλλάξουν μυαλά δεν μπορεί να μείνει μαζί τους. Το διάστημα Δεκέμβρη-Γενάρη είναι κρίσιμο για τον Παναθηναϊκό και όσα κάνει, αλλά και για τον Ουζουνίδη. Δεν λέω ότι θα παραιτηθεί, αλλά δείχνει να έχει φτάσει στα όριά του».

Το θέμα του Τσάβες στον Παναθηναϊκό είναι ενδεικτικό της κατάστασης που υπάρχει;

«Φυσικά είναι ενδεικτικό της κατάστασης που υπάρχει στον Παναθηναϊκό. Ο Τσάβες έφυγε χωρίς να έχει πάρει έστω την τυπική έγκριση από κάποιον, κάτι που βαραίνει το ίδιο. Όταν υπάρχουν ποδοσφαιριστές που βάζουν συνεχώς πλάτη για τον σύλλογο, κάποιοι άλλοι το βλέπουν ψυχρά. Κατά την άποψή μου ήταν προσχηματική η δικαιολογία ότι είχε πρόβλημα τραυματισμού. Τώρα ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει με λεπτούς χειρισμούς να επωφεληθεί από την περίπτωσή του, με το να γλυτώσει το συμβόλαιό του και χρήματα από τη μεταγραφή του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags