Facebook Pixel Sportdog.gr | Αστεράτο «διπλό» στη Ριζούπολη, έμπλεξε άσχημα ο Απόλλωνας!
| 2017-12-10 16:51:00

Αστεράτο «διπλό» στη Ριζούπολη, έμπλεξε άσχημα ο Απόλλωνας!

Sportdog Team
Αστεράτο «διπλό» στη Ριζούπολη, έμπλεξε άσχημα ο Απόλλωνας!

Ο Αστέρας Τρίπολης πέρασε… αέρα με 3-1 από τον Απόλλωνα Αθηνών και πανηγύρισε την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του και παραμένει σε τροχιά πεντάδας!

 

Με τον Καλτσά να πετυχαίνει δύο γκολ (20’ – 80’) και τον Μανιά να βρίσκει δίχτυα για το 1-2 στο 70’, ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 3-1 στην Ριζούπολη του Απόλλωνα, που είχε ισοφαρίσει προσωρινά με τον Αλμπάνη στο 51’.

Την πρώτη καλή στιγμή είχε ο Απόλλωνας στο 8΄ με σουτ των Κονέ (απέκρουσε ο Αθανασιάδης) και Ανιέτε (άουτ). Ο Αστέρας στη συνέχεια ανέβασε την αποδοσή του, πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφερε να φθάσει στο γκολ με κοντινή προβολή του Καλτσά στο 20΄ από κεφαλιά πάσα του Ιγκλέσιας.   

Γενικά στα πρώτα 45 λεπτά οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και θα μπορούσαν να έχουν σημειώσει και άλλο τέρμα, όπως στο 33΄ με τον Γιαννούλη ο οποίος από καλή θέση αστόχησε. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν, είχαν ένα καλό διάστημα στον αγώνα αλλά δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες τους. 

Στην επανάληψη, ο Απόλλωνας ευτύχησε να ισοφαρίσει νωρίς. Σκόρερ ο Αλμπάνης στο 51΄ ο οποίος έξω από την μεγάλη περιοχή έπιασε ένα όμορφο συρτό σουτ για να στείλει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Αθανασιάδη.

Ο Αστέρας πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 70΄ με πλασέ το Μανιά από μεταβίβαση του Καλτσά στο ύψος της μικρής περιοχής. Ένα γκολ που όμως δεν πανηγύρισε ο Μανιάς, αφού παλαιότερα έχει αγωνιστεί στον Απόλλωνα. Το σκορ (3-1) έκλεισε ο Καλτσάς στο 81΄ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στον αγώνα, με υπέροχο πλασέ.  
 

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ:  Ο Νίκος Καλτσάς ήταν ο MPV της αναμέτρησης, καθώς σημείωσε δύο γκολ και… καθάρισε τον Απόλλωνα. Εκτός από τα γκολ όμως, συνολικά είχε καλή απόδοση και βοήθησε τα μέγιστα για το διπλό.

Η ΦΑΣΗ: Μπορεί ο Καλτσάς να σημείωσε δύο τέρματα, όμως το γκολ του Μανιά ήταν αυτό που έκρινε τον νικητή.

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ:  Ο Δημήτρης Καραντώνης από την ΕΠΣ Ημαθίας είχε ένα σχετικά εύκολο απόγευμα, βοηθούμενος από την ροή του αγώνα.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ:  Ο Αστέρας έδωσε συνέχεια στο εντυπωσιακό του σερί και έγραψε ιστορία με τις πέντε συνεχόμενες νίκες, που τον διατηρούν πλέον σε τροχιά πεντάδας. Αντίθετα, ο Απόλλωνας μπήκε… σε περιπέτειες καθώς παρέμεινε στην προτελευταία θέση, σε ισοβαθμία όμως με την Κέρκυρα που την Δευτέρα παίζει στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Απόλλων Σμύρνης (Ζόραν Βούλιτς): Τσόβιτς, Κοντοές (75' Μάατσι), Κύργιας, Κονέ, Αλμπάνης, Ελμπάζ, Ανιέτε, Μπιτζιμίν, Παπάζογλου, Χουάρες (81' Κιταμπάλα), Κούρος
Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Ίγκορ Σίλβα, Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Μουνάφο, Πασαλίδης, Ιγκλέσιας, Καλτσάς (87' Σελίν), Τόνσο, Τσιλιανίδης (57' Ισνάλδο), Μανιάς (77' Τσουκαλάς)

Διαιτητής: Δημήτριος Καραντώνης (ΕΠΣ Ημαθίας)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags