Facebook Pixel Sportdog.gr | Δεν σταματά πουθενά η Ατρομητάρα - «Καθάρισε» και τον Λεβαδειακό!
| 2017-12-10 19:10:00

Δεν σταματά πουθενά η Ατρομητάρα - «Καθάρισε» και τον Λεβαδειακό!

Sportdog Team
Δεν σταματά πουθενά η Ατρομητάρα - «Καθάρισε» και τον Λεβαδειακό!

Νίκη με 1-0 για τους Περιστεριώτες, που ανέβηκαν στη 2η θέση!

Το φετινό «παραμύθι» του Ατρομήτου συνεχίζεται, αφού η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι πήρε ακόμα μια νίκη κόντρα σε έναν σκληροτράχηλο αντίπαλο, έφτασε τους 27 βαθμούς και ανέβηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας, μόλις 2 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό.

Οι Περιστεριώτες δεν εντυπωσίασαν με την απόδοσή τους, όμως ένα γκολ του Ντιγκινί στο 42’ ήταν αρκετό για να τους δώσει τη νίκη με 1-0 κόντρα στον Λεβαδειακό.

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ: Σε ένα παιχνίδι με λίγες ευκαιρίες, ο Νικολά Ντιγκινί αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο την ωραία ασίστ του Ντάουντα στο 42’ και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

ΓΙΝΑΜΕ... ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Με 4-2-3-1 κατέβασε τον Ατρόμητο ο Νταμίρ Κάναντι. Κάτω από τα δοκάρια ο Γιαννιώτης, κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Χατζηισαΐας-Ρισβάνης, δεξί μπακ ο Κιβρακίδης και αριστερό ο Γιαννούλης. Στο κέντρο έπαιξαν ως δίδυμο ο Μάντσον με τον Μπουσουλάτζιτς, μπροστά τους ο Βασιλακάκης, δεξιά ο Ντιγκινί και αριστερά ο Ουάρντα. Μοναδικός προωθημένος ήταν ο Ντάουντα.

Ο Ζοσέ Ανιγκό εφάρμοσε το συνηθισμένο του 3-4-2-1 για τον Λεβαδειακό. Τερματοφύλακας ο Επασί, τριάδα στην άμυνα με Φαβάρο Αμαράλ, Τριποτσέρη και Αντιλέχου, δεξί μπακ-χαφ ο Τσαμπούρης και αριστερό ο Ζαραδούκας. Στο κέντρο κινήθηκαν ο Νιάσε με τον Μητρόπουλο, στην κορυφή της επίθεσης ο Μπελγκαζουανί και πίσω του Γιακουμάκης και Γιουσούφ.

Η ΦΑΣΗ: Το γκολ του Ντιγκινί στο 42’ μετά από πολύ ωραία συνεργασία με τον Ντάουντα.

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ: Καλή η διαιτησία του ρέφερι Κουτσιαύτη, που πέρασε απαρατήρητος.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ: Ο Ατρόμητος πήρε ακόμα μια νίκη και παραμένει στο κόλπο του τίτλου!

ΞΕΚΑΘΑΡΑ... Από τη στιγμή που ο Ατρόμητος παραμένει σε τροχιά κορυφής μετά από 14 αγωνιστικές, κανείς δεν μπορεί να του απαγορεύσει να ονειρεύεται το… θαύμα. Ειδικά η αποψινή ήταν μια… επαγγελματική νίκη, από αυτές που πετυχαίνουν οι ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό!

ΠΑΤΑ ΤΟ: Το 1-0 του Ντιγκινί

Ατρόμητος (Κάναντι): Γιαννιώτης, Χατζησαΐας, Μπουσουλάτζιτς, Ουάρντα, Ντιγκινί (93' Καρασαλίδης), Ντάουντα (73' Μένσα), Μάντσον, Κιβρακίδης, Βασιλακάκης (81' Ουμπίδες), Γιαννούλης, Ρισβάνης

Λεβαδειακός (Ανιγκό): Επασί, Τσαμπούρης, Ζαραδούκας, Αντιλέχου, Φαβάρο, Τριποτσέρης (46' Ιωαννίδης), Νιάσε, Γιακουμάκης, Γιουσούφ, Μπελγκαζουάνι (78' Σουμπίνιο), Μητρόπουλος (73' Ομπιόρα)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags