Facebook Pixel Sportdog.gr | Τους τσίμπησε... Μελίσσας – Νέα απόδραση για τη Λαμία
| 2017-12-10 19:15:00

Τους τσίμπησε... Μελίσσας – Νέα απόδραση για τη Λαμία

Sportdog Team
Τους τσίμπησε... Μελίσσας – Νέα απόδραση για τη Λαμία

Η ομάδα της Φθιώτιδας απέσπασε ισόπαλια, 1-1 και στα Γιάννινα.

Σε ένα ακόμα παιχνίδι η Λαμία αποδείχτηκε πολύ σκλήρη για να πεθάνει. Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, ισοφάρισε και στο τέλος την κράτησε ο τερματοφύλακάς της, Μελίσσας.

Το παιχνίδι δεν ήταν καλό από πλευράς θεάματος. Οι δύο ομάδες δεν ξεδίπλωσαν ορθολογικά τις επιθετικές τους ενέργειες, αφού μόνο με μακρινά σουτ προσπαθούσαν να γίνουν απειλητικές. Η πρώτη καλή στιγμή σημειώθηκε στο 29' στην πρώτη οργανωμένη φάση για τον ΠΑΣ, ύστερα από συνεργασία του Κόντε με τον Γιάκο και το σουτ του τελευταίου που αποκρούστηκε από τον Μελισσά. Η Λαμία απάντησε δεκά λεπτά αργότερα στις ευκαιρίες με το σουτ του Βασιλαντωνόπουλου να μπλοκάρεται από τον Βελλίδη που ήταν και η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΣ ήταν κυρίαρχος και στο 64' βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με κεφαλιά του Μαυροπάνου. Οι Γιαννιωτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία να κάνουν το 2-0 στο 67' με τον Χαλκαδάκη και το πλήρωσε. Στο 77' η Λαμία βρήκε τη λύση και ισοφάρισε με την αλλαγή του Τεννέ, τον Τσούκαλο. Το ματς πήρε άγρια ομορφιά στα τελευταία λεπτά, όπου οι Ηπειρώτες πίεσαν για να πετύχουν το γκολ της νίκης, είχαν δοκάρι στο 89' και στο 92' ο Μελίσσας έκανε φοβερή απόκρουση σε πλασέ του Μαυροπάνου από κοντά. Στο 92' ο γκολκίπερ της Λαμίας έκανε άλλη μία φοβερή απόκρουση κρατώντας την ισοπαλία για την ομάδα του. Έτσι το 1-1 παρέμεινε με τους Φθιώτες να παραμένουν για 8ο συνεχόμενο ματς αήττητοι και ανέβηκαν στην 10η θέση έχοντες 16 βαθμούς. Ο ΠΑΣ παρέμεινε όγδοος με 17.

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ Ο Μελίσσας ήταν ο άνθρωπος της Λαμίας, αφού με τις αποκρούσεις του στο τέλος κράτησε τον βαθμό.

ΓΙΝΑΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Λίλα, Ναδάλες, Μιχαήλ (48' Σκόνδρας), Γιάκος, Κόντε, Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Αποστολόπουλος (72' Μπουκουβάλας), Μανθάτης, Σολτάνι (61' Χαλκιαδάκης)

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Μελίσσας, Μπουλούλης (75' Φράγκος), Παπαργυρίου (57' Καραγιάννης), Κουκόλης, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Όμο, Μπλάζιτς, Πίτι, Αναστασόπουλος, Βουό (69' Τσούκαλος).

Η ΦΑΣΗ Ο κεραυνός του Χαλκιαδάκη από τα 40 μέτρα, στο 67', ο οποίος έφυγε για λίγα μέτρα άουτ.

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ O Ευαγγέλου ξεσήκωσε αντιδράσεις με τους ανθρώπους του ΠΑΣ Γιάννινα να φωνάζουν για πέναλτι σε δύο στιγμές. Στο 49' για χέρι στην περιοχή της Λαμίας, μετά από εκτέλεση κόρνερ. Ηη απόφαση του ρέφερι όμως ήταν σωστή αφού η κεφαλιά του Μαυροπάνου βρήκε στο σώμα του Ασίγκμπα. Στο 60' διαμαρτυρήθηκαν για χέρι του Κουκόλη, σε μία φάση όχι και τόσο ξεκάθαρη.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ Ο ΠΑΣ ήταν ανώτερος, προηγήθηκε, είχε την ευκαιρία να πάρει το ματς κλειδώνοντας με ένα δεύτερο γκολ τη νίκη, αλλά όταν παίζεις με τη Λαμία, πρέπει να είσαι πάντα υποψιασμένος. Οι Στερεοελλαδίτες έκλεψαν ξανά τον βαθμό και απέδρασαν και από τους Ζωσιμάδες.

ΞΕΚΑΘΑΡΑ Η Λαμία είναι η έκπληξη της φετινής σεζόν. Αν και νεοφώτιστη δείχνει αξιόμαχη, αφού έβαλε δύσκολα ακόμα και στους μεγάλους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags