Facebook Pixel Τρομερό ξέσπασμα Ουζουνίδη και «μπινελίκια» στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ - Sportdog.gr
| 2017-12-10 21:30:00

Τρομερό ξέσπασμα Ουζουνίδη και «μπινελίκια» - Γιατί «τρελάθηκε», σε ποιους «επιτέθηκε»

Sportdog Team
Τρομερό ξέσπασμα Ουζουνίδη και «μπινελίκια» - Γιατί «τρελάθηκε», σε ποιους «επιτέθηκε»

Πρωτοφανείς αντιδράσεις από τον Έλληνα προπονητή. 

Με τρομερή ένταση έζησε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος μετά τη βαριά ήττα έχει πάρα πολλά παράπονα τόσο από την απόδοση των παικτών του όσο και από τις αποφάσεις του διαιτητή Στυλιαρά.

Μάλιστα, ο κόουτς του Παναθηναϊκού δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του κατά τη διάρκεια του αγώνα, όταν και είχε πολλά ξεσπάσματα με… αρκετά γαλλικά τόσο προς τους ποδοσφαιριστές του όσο και προς τον ρέφερι ή τον τέταρτο.

Σε όλο το πρώτο ημίχρονο έβαζε τις φωνές σε όποιον Πράσινο γύριζε την μπάλα προς τα πίσω, ενώ με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και με το σκορ στο 1-0, η κάμερα τον «έπιασε» να φωνάζει «άντε στο δ@@ο» για ένα φάουλ λίγο μετά τη μεσαία γραμμή σε μαρκάρισμα του Κουρμπέλη.

Έξαλλος, όμως, ήταν ο Ουζουνίδης και με την αντίδραση των αμυντικών του στο 2-0, όταν ο Πέλκας έκανε… περίπατο και πλάσαρε άνετα από κοντά τον πεσμένο Διούδη. Μόλις είδε την μπάλα στα δίχτυα, ο προπονητής του Τριφυλλιού φώναζε προς τον πάγκο «τι κάνουν αυτοί;», αναφερόμενος στους παίκτες του.

Ακόμα και όταν το ματς είχε… τελειώσει ουσιαστικά, ο Ουζουνίδης είχε πολλά νεύρα και δεν σταμάτησε να φωνάζει και να διαμαρτύρεται.

Στο 70’ συγκεκριμένα, φώναζε και έδειχνε με χαρακτηριστικές κινήσεις και αρκετά… γαλλικά προς τον ρέφερι και τον τέταρτο, ότι ο Μάτος θα έπρεπε (και σωστά) να είχε δει τη δεύτερη κίτρινη, δηλαδή κόκκινη, για ένα τράβηγμα φανέλας. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags