Facebook Pixel Sportdog.gr | Σωστός ο Μανόλο: Η πρώτη παρατήρηση για Ντιναμό, λίγο μετά την κλήρωση!
Ποδόσφαιρο
| 2017-12-11 14:59:00

Σωστός ο Μανόλο: Η πρώτη παρατήρηση για Ντιναμό, λίγο μετά την κλήρωση!

Sportdog Team
Σωστός ο Μανόλο: Η πρώτη παρατήρηση για Ντιναμό, λίγο μετά την κλήρωση!

Τι σχολίασε ο προπονητής της ΑΕΚ!

Μεταξύ άλλων σχολίασε ότι μπορεί να μην έχει τη φήμη των Ατλέτικο και Άρσεναλ, αλλά είναι ομάδα με μεγάλο μπάτζετ που θα έχει υπέρ της τις κλιματολογικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα τον Φεβρουάριο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός τεχνικός στην κάμερα του ΟΤΕ: «Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για έναν αντίπαλο που δεν θα επιθυμούσα, έχοντας παίξει με έναν παρόμιο αντίπαλο, όπως ήταν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ίσως να μην έχει την ίδια φήμη με την Ατλέτικο ή την Άρσεναλ, αλλά έχει την ίδια δύναμη με αυτές τις ομάδες. Οι Ουκρανικές ομάδες έχουν υψηλό μπάτζερ και ρόστερ με μεγάλους παίκτες και το να παίξεις εκεί τον Φεβρουάριο είναι κάτι πολύ δύσκολο. Αυτή είναι η κλήρωση, εμείς θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούσε στα δύο παιχνίδια για να πάρουμε την πρόκριση».

Για το γεγονός ότι η Ντιναμό θα έρθει από διακοπή πρωταθλήματος: «Το σίγουρο είναι ότι θα ενισχυθεί, θα εκμεταλλευτεί τη χειμερινή αγορά. Θα κάνει και προετοιμασία σε μια χώρα με καλύτερο κλίμα. Όμως και η ΑΕΚ έχει τα δικά της όπλα και θα παλέψουμε για το καλύτερο».

Για το αν η κλήρωση θα αλλάξει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ δεν χρειάζεται να αλλάξει κάτι. Έχει προσδοκίες, διάθεση και όρεξη και δεν χρειάζεται να αλλάξουμε κάτι με βάση τον αντίπαλο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags